På naturlig vis (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 128
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204142801
Kategori: Håndarbeid
Omtale På naturlig vis

Bruk naturens skatter!

Naturlig kreativ!

På naturlig vis viser deg hvordan du kan bruken naturen på en kreativ måte. Boka er en helårsbok som er delt inn i fire hovedkapitler; høst, jul og vinter, våren og sommer. Du vil finne ideer, også de litt utradisjonelle, i både materialbruk og sammensetninger. Bruk høstens muligheter og lag kreative dekorasjoner.

Våre fire årstider gir deg et vell av muligheter for bruk av naturmaterialer. Bruk mulighetene og gled deg over naturopplevelsene når du er ute på tur. Kari Renberg har tidligere utgitt boka Helt naturlig og På naturlig er hennes oppfølger. Karis oppskrift er enkel: Finn skattene i naturen og vekstene til dekorasjoner, kranser, oppheng, bilder, rammer, juledekorasjoner, barneleker, ideer til juleverksted. Gled deg til boka!

Julens kranser er hyggelig å lage selv og Kari gir deg ideer til julekrans blant annet laget av lerkekongler, hvete og bjerkekvister. Lykke til!

Til toppen

Flere bøker av Kari Renberg:

Om forfatter Kari Renberg

En hilsen fra forfatteren Kari! (Må forkortes mye)

Jeg blir aldri lei av å plukke med meg det jeg finner. Alle årstidene har sine «vekster». Nakne grener er vakre i seg selv og er tilgjengelige gjennom hele vinteren.
Bor du i byen, har du kanskje en liten balkong, den kan også dekoreres på samme måte. Levende lys eller annet lys forsterker effekten.
Du kan glede deg over naturopplevelsene når du er ute på tur. Vi nordmenn er jo glade i å være ute – hele året. Har du barn med deg på turene, elsker de å ha noe å lete etter, når de bare skal gå en «kjedelig» tur! Få dem til å se etter rare pinner og kongler, de minste kan jo lage bondegårdav konglene!
Vår og sommer er fulle av spennende blomster, og ikke minst er alle de grønne vekstene som «popper» opp overalt, utrolig fine å bruke i forskjellige typer dekorasjoner. Den grønne mosen på steinene er jo også små kunstverk i seg selv!
Liker du å sykle med kurv på styret? Ta alltid med en saks og en plastpose og samle deg skatter
på din vei, da blir turen aldri kjedelig!
Mot jul og vinter er det tørre frøstander og fine nakne grener som fanger oppmerksomheten.Sibirkornell, en busk med røde grener, er fin å bruke til kranser og i oppsatser. Ja, det er ingen grenser for hvordan du kan bruke dine «skatter»! Kanskje du lar deg inspirere av mine forslag og påfunn, eller la din egen kreativitet ta over!
Fotograf denne gang er Trygve Indrelid, han er entusiastisk og inspirerende å jobbe sammen med og ser tingene mine på «en ny måte»! Jeg har hatt stor glede av samarbeidet. Lykke til med en morsom hobby!

Til toppen