Paulo Coelho (Innbundet)

ordenes alkymist

Forfatter:

Martin Indregard (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 508
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: O mago
Oversatt av: Indregard, Martin
ISBN/EAN: 9788280873026
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Paulo Coelho

En pilegrim på livets reise

Om Paulo Coelhos personlige og litterære pilegrimsvandring, basert på hans private dagbøker gjennom førti år.

"Jeg fortalte ting til Fernando som jeg aldri har sagt til noen - ikke engang meg selv." Paulo Coelho

Paulo Coelhos bøker har bergtatt en hel verden, den brasilianske forfatteren har millioner av lesere på alle kontinenter. Likevel er det få som kjenner historien til mannen bak suksesser som Alkymisten, Veronika vil dø, Djevelen og frøken Prym, Elleve minutter, Zahir, Brida og Heksen fra Portobello, for å nevne noen.

Ordenes alkymist, skrevet av den prisbelønnede brasilianske forfatteren og journalisten Fernando Morais, er en ærlig og oppsiktsvekkende beretning om Coelhos vei til å bli en litterær superstjerne. Han har levd et fargerikt og søkende liv, og før drømmen om å bli verdenskjent forfatter gikk i oppfyllelse, var han innom mange ulike karrierer, med både opp- og nedturer.

Den stormfulle ungdomstiden var preget av hyppige perioder med depresjon og innleggelser på psykiatrisk klinikk. Senere fikk han suksess som rockestjerne, eksperimenterte med narkotika og sex, flørtet med djevelen og ble kastet i fengsel. Vendepunktet kom i 1986 da han gikk pilegrimsveien til Santiago de Compostela, noe som senere ble temaet i gjennombruddsromanen Pilegrimsreisen.

”Paulo Coelhos fans vil kaste seg ivrig over denne grundige og innholdsrike biografien!”
Publishers Weekly

Til toppen