pH-mirakelet (Heftet)

balanser kostholdet, gjenvinn helsen

Forfatter:

Dag Biseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The pH miracle
Oversatt av: Biseth, Dag
ISBN/EAN: 9788202323646
Kategori: Kosthold
Omtale pH-mirakelet

Kom i balanse

Ta farvel med lavt energinivå og dårlig fordøyelse og hils fornyet livskraft og mental klarhet velkommen!

Ta farvel med lavt energinivå og dårlig fordøyelse og hils fornyet livskraft og mental klarhet velkommen!

Kroppen vår er en kjemisk fabrikk. Skal den produsere det vi ønsker, nemlig god helse, må vi gi cellene våre det samme vi krever av sjefen på jobben for å yte vårt beste: optimale arbeidsforhold. Det som teller er syre-basebalansen i kroppen din, hevder den fremstående mikrobiologen og ernæringsspesialisten Robert O. Young.

God helse krever et basisk miljø i kroppen, og det skaper du ved å spise mat som tomater, avokado og grønne grønnsaker kombinert med mindre porsjoner av lett syreholdige matvarer som fisk, kornprodukter og enkelte frukter. Klarer du å oppnå den optimale balansen på 80/20 mellom base og syre, kan resultatet bli sterk vektreduksjon, fornyet utholdenhet og jernhelse.

”Med pH-mirakelet kan Young ha funnet den sanne nøkkelen til god helse og et langt liv. Fremstillingen er enkel og faktisk også åndelig”
James Redfield,
forfatter av Den niende innsikt

Til toppen

Om forfatter Robert O. Young

Mikrobiologen og ernæringsspesialisten Robert O. Young har viet sitt liv til å forske på årsakene til sykdom og til å hjelpe folk med å gjenvinne helsen og velværet.

Gjennom dette arbeidet har han utviklet The New Biology™ (Den Nye Biologien).

Shelley Redford Young er massasjeterapeut og lidenskapelig opptatt av ernæring. I denne boken deler hun en rekke av sine herlige, basefremmende matoppskrifter med deg.

www.pHmiracleliving.com

Til toppen