Qigong (DVD)

Energi følger tanke

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: DVD
Utgivelsesår: 2008
Spilletid: 35
Forlag: Lev Nå!
ISBN/EAN: 7071481123451
Omtale Qigong

I gang med qigong!

Vi er født med en viss mengde grunnleggende livsenergi. Qigong-øvelser aktiverer denne energien og stimulerer kroppens selvhelbredende evner. Dette har millioner av kinesere visst gjennom tusenvis av år.

Nå begynner Vesten å få øynene opp for denne unike treningsformen – qigong er på rask fremmarsj i vår del av verden. Ikke minst erfarer ME-syke, som ofte blir verre av fysisk utfoldelse, at kinesisk trening gjør dem friskere.

Qi kan oversettes med livskraft eller energi. Gong kan oversettes med metode, teknikk eller prestasjon. Øvelsene stimulerer og styrker ledd, muskler, sener, nervebaner og sirkulasjonen på en naturlig og velgjørende måte. Øvelsenes enkle bevegelser og riktig pusteteknikk utvikler din indre styrke og energi. En stresset kropp og et urolig sinn får fred og harmonisk energiflyt. Det gjenspeiler seg i helsetilstand og utseende.

Alder, form og kondisjon spiller ingen rolle, og øvelsene kan du gjøre hvor som helst og når som helst, for du trenger ikke utstyr av noe slag .

Anne Winther Tollnes, medisinsk qigong-instruktør og mangeårig kursholder i qigong, har laget en instruktiv DVD for den som ikke har tid eller anledning til å gå på kurs og som ønsker visuell veiledning utover det man får fra en bok.

Spilletid: 35 minutter, med norsk tekst og tale.

Til toppen

Om forfatter Anne Winther Tollnes

Medisinsk qigong-instruktør Anne Winther Tollnes har arbeidet med qigong i en årrekke. Til daglig virker hun som bedriftsrådgiver og karriereveileder. Hun er også billedkunstner, og hun har lang erfaring fra astrologi. For tiden fordyper hun seg i kinesisk medisin.
www.levnaa.no

Til toppen