Raw food på norsk (Heftet)

De beste oppskriftene på naturlig mat

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raw food på svensk
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202322694
Kategori: Mat og drikke
Omtale Raw food på norsk

Helt rått!

Raw food baserer seg på fersk og tørket frukt, bær, grønnsaker, frø, nøtter, spirer, alger og skudd, foruten honning, krydder og kaldpressede oljer. Og varmes ikke opp til mer enn 40 grader for maksimal bevaring av næring.

Visste du at rå brokkoli inneholder tre ganger mer av de viktigste antioksidantene mot kreft enn kokt brokkoli?

RAW FOOD øker energien, styrker immunforsvaret og får fart på fordøyelsen! RAW FOOD hjelper også mot depresjon og demper søtsuget så vel som salthungeren. Lysten på alkohol avtar også. Dessuten viser det seg at RAW FOOD er det kostholdet som best forebygger og virker helbredende på kreft og hjerte- og karsykdommer.

Jo mer RAW FOOD, desto bedre. Men vit at helsegevinsten er stor dersom du bare bytter ut ett eller to av dagens måltider med RAW FOOD! Ta en smoothie til frokost og la en salat utgjøre  størstedelen av middagen. Enkelt og supersunt!

Sist men ikke minst, RAW FOOD er naturlig slankemat!

RAW FOOD-kokk Erica Palmcrantz og journalist Irmela Lilja viser deg at det er enkelt og morsomt å tilberede RAW FOOD.
Du vil garantert se på frukt- og grønnsakdisken med nye øyne når du har lest hva de sier om raw food og prøvd noen av bokens mange fristende oppskrifter!

Oppskriftene er basert på råvarer tilgjengelig i Norge.

Til toppen

Flere bøker av Erica Palmcrantz: