Reis deg med ny styrke (Innbundet)

Forfatter:

Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rising Strong
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788202442873
Kategori: Selvutvikling
Omtale Reis deg med ny styrke

Når vi snubler …

Brené Brown, en toneangivende stemme i tiden, oppfordrer oss til å leve modig, leve helhjertet, som er ensbetydende med å leve helt og fullt. Det betyr å ta sjanser og risikere å snuble og falle. Hva gjør vi da?

I Reis deg med ny styrke tar Brené Brown, bestselgerforfatter av blant annet Uperfekt, for seg hvordan vi kommer oss på bena igjen når vi ligger der langflate etter å ha prøvet – og feilet. Hun har lyttet til ledere, kunstnere, lærere, par og foreldre som har våget, gått på en smell og reist seg igjen. Felles for dem alle er at de har vært gjennom en prosess i tre stadier. En prosess vi kan lære av for å bringe mer visdom inn i livet vårt og leve et mer helhjertet liv.

Det handler om å identifisere følelser og forstå hvordan de påvirker måten vi tenker og handler på. Det dreier seg også om å kaste et ærlig blikk på historiene vi dikter opp om oss selv, utfordre våre fantasifulle forestillinger om hva det er vi strever med, konfrontere forutinntatte meninger for så å finne ut hva som er sant, hva som er egenbeskyttelse og hva som må endres hvis vi ønsker å leve et mer fullverdig liv. Tvil, usikkerhet, frykt og sinne vil prege prosessen, men den som ønsker et rikere, fyldigere og sannere liv, må gjennom den, sier Brené Brown.

 

Til slutt handler det om å skrive en ny avslutning på historien om oss selv, basert på det viktigste vi har lært av prosessen og bruke denne nye, modigere historien til å endre vårt forhold til verden slik at vi kan leve, elske, lede og fylle alle våre roller på langt mer autentisk vis – og bli belønnet med større livsglede.

 

Med forord av Kathrine Aspaas, forfatter av Raushetens tid.

Til toppen

Andre utgaver

Reis deg med ny styrke
Bokmål Ebok 2016
Reis deg med ny styrke
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter Brené Brown

Brené Brown har med sine mange bøker og populære TED-talks åpnet for en global samtale om mot, skam og egenverd. Som en rød tråd gjennom arbeidet hennes finner vi sårbarheten – være villig til å stå opp og bli sett uten garanti for resultatet ­– som den eneste måten vi kan oppnå mer kjærlighet, tilhørighet, kreativitet og glede. Hun har utgitt flere bestselgere, på norsk foreligger Uperfekt og Reis deg med ny styrke.

Til toppen