Rekviem (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 487
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203360060
Kategori: Krim og spenning
Omtale Rekviem
Svartmetallstjernen Wotan Wagner våkner med århundrets bakrus og liket av en ung pike i senga på The Thief hotell på Tjuvholmen i Oslo. Kvelden før spilte han og bandet WWW i et stappfullt Spektrum med knallsterkt nachspiel etter konserten.

Men hvem er den døde jenta? Og hvordan i all verden har hun havnet i senga hans? Wagner kan ikke huske noe av det som skjedde etter konserten kvelden før.

Mye står på spill og sammen med manager John Guldberg bestemmer Wotan Wagner seg for å flytte liket så dødsfallet ikke kan knyttes opp mot ham. Guldberg påtar seg å gjøre det.

Samtidig opplever Tom Hartmann og Cathrine Price alle foreldres mareritt når datteren Cecilie plutselig forsvinner. Hun var på WWWs konsert og hadde backstagepass for å hilse på metalstjernene etter konserten. Siden har ingen sett henne.

Dette er opptakten til en ny historie med Tom Hartmann i hovedrollen. Den femte i rekken. Denne gangen handler det om blackmetal, utpressing, hevn og tidenes gisseldrama i Røros kirke.

Til toppen

Rekviem er et av krimårets høydepunkter...
Elin Brænd Bjørhei, VG

Andre utgaver

Rekviem
Bokmål Ebok 2015
Rekviem
Bokmål Heftet 2016
Rekviem
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Øystein Wiik:

Anmeldelser Rekviem

"Rekviem er et av krimårets høydepunkter, og befester Wiiks posisjon som en spenningsforfatter med internasjonal appell."
Elin Brænd Bjørhei, VG

Til toppen