Renere liv (Heftet)

Ren mat - naturlig skjønnhet - grønt hjem - økofashion

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202447175
Kategori: Familie og helse
Omtale Renere liv

Gøy med renere liv

Den naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil

Les og lær om helsefordelene ved å gå inn for et plantebasert kosthold, økologisk kosmetikk rene velværprodukter, giftfrie tekstiler og miljøvennlige vaskemidler.

Forfatterne lister opp sine favorittprodukter og gir deg oppskriften på en rekke gjør det selv-prosjekter med naturlige og lett tilgjengelige råstoffer. Du får innsidetips om det beste innen økomote, snille alternativer til «slemme» såper og vaskemidler, en oversikt over verstingstoffene, nyttige sjekklister, verdifulle handlelister og ikke minst: en omfattende oppskriftsdel med forfatternes egne kjempegode, sunne og næringsrike plantebaserte favorittretter til både frokost, lunsj, middag og dessert. Alle oppskriftene er uten gluten, sukker og melk.

Renere liv er både nyttig og vakker med en personlig touch i innhold og uttrykk. Boken vil garantert inspirere deg til å inkludere sunne, naturlige og snille alternativer i alt du omgir deg med og forbruker i hverdagen.

Belønningen for å legge om livsstilen? Økt energi, frisk og glødende hud, et fraichere hjem, en sunnere kropp og et gladere sinn! Forfatterne taler av egen erfaring.

Til toppen

Om forfatter Tina Holt

Birgitte Magnussen og Tina Elise Holt har mange års erfaring med en renere livsstil. Birgitte driver bloggen comeclean.no, er livsstilveileder, ekspert på naturlig skjønnhet og Norges eneste Green Makeup Artist. Hun ble spesielt opptatt av naturlig kost og livsstil da hun fikk en kreftdiagnose og etter hvert ble frisk etter å ha lagt om til et renere kosthold og liv. Tina Elise Holt driver bloggen okologista.no og har mange års erfaring som journalist og redaktør innenfor livsstil, kosthold og trening.

Til toppen