Rom for rom (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 136
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202292256
Omtale Rom for rom

Forny og gled dine omgivelser med nyttige ideer og oppskrifter!

Alle setter pris på forandringer, og i boka får du ideer til å strikke, lage kort, bruke decoupage, ideer til gaver og mye mer.

Her er boka for deg som har håndarbeid som hobby og liker å holde på med mange forskjellige typer hobbyer. Forfatteren Anne-Marte presenterer et rikholdig utvalg av mange forskjellige hobbyideer som både er praktiske og inspirerende. Ideene og oppskriftene tar utgangspunkt i hjemmet og de rommene vi bruker mest tid i som soverom, stua, kjøkkenet, gang og barnerommet. Her får du mange ideer til hvordan du kan gjøre kjøkkenet mer praktisk med oppkvikkende husketavler for alle familiemedlemmene, lage smarte løsninger for bestikk og fornye kjøkkenhåndklær. Gaveideer til både små og store er tenkt på, og boka inneholder også en rekke juleaktivitets-forslag.

Anne-Marte bruker blant annet Deep Edge rammer i mange av sine ideer. Rammene er enkle å få tak i både på nærbutikk og hobbybutikker. I boka viser hun mange eksempler på hvordan du kan overføre bilder ved hjelp av overføringspapir.

Boka tar for seg følgende rom med mange oppskrifter og ideer:
Kjøkken
Det skjer ofte mye på kjøkkenet, og det kan ved siden av hygge også være behov for system og orden. Praktiske produkter, gjenbruk og koselige kort og julekort er noe av det du finner her.

Stue
Lag enkle og lekre produkter til rommet vi tilbringer aller mest tid i. Lyslykter, puter og personlige bilder er noe du finner oppskrifter på i dette kapitlet.

Soverommet
Skap gode drømmer og lek deg med tekstiltrykk og redesign.


Bad
Badet er rommet for velvære og avslapning. Skap hygge med lekre flasker, lykter, lys og duftsåper som kvikker opp. Ideene er dessuten flotte som presangforslag til den som har alt.


Barnerommet
For en billig penge og med enkle midler kan du lage flotte leker og produkter. Lag tingene sammen med barna. Oppbevaringsbokser, oppussing av barnemøbler, smykkeskrin og dørskilt er noen av ideene du kan lage.


Entreen
Gir deg ideer til hvordan du kan skape system og harmoni.

Utstyr og materialer til oppskrifter
Anne-Marte gjenbruker mange av materialene og teknikkene i flere av hobbyideene. Utstyret er enkelt å få tak i og finnes i alle Panduro-butikker.

Til toppen

Flere bøker av Anne-Marte Waleur:

Om forfatter Anne-Marte Waleur

Hilsen fra Anne-Marte

Jeg ønsker med denne boka å treffe deg som har håndarbeid som hobby. Boka Rom for rom er en samling med ideer og tips og inspirasjonskilde for kreativitet og stil. Mange av ideene har fokus på gjenbruk og hvordan man kan spare penger på å lage ting selv. Kapitlene i boken er delt inn i rom som er mest naturlig å dekorere. Håper alle vil kose seg med boka - både barn og voksne!

Til toppen