Salmesang av Alf Knutsen (Innbundet)

Salmesang (Innbundet)

50 av våre kjente og kjære salmer

Forfatter:

Rolf Jørgensen (Illustratør)

Lytt, eller syng med!

Bok med lydavspiller: 50 av våre fineste salmer gjengitt i tekst og notesatser, fremført av Alf Knutsen på klaver og Kristin Kjemphol Lohne vokal.
Vakkert og stemningsfullt illustrert av Rolf Jørgensen.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 176
Innleser: Lohne, Kristin Kjemphol
Illustratør: Jørgensen, Rolf
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202489083
Kategori: Religion
Alder: 15 - 99
Omtale Salmesang

Syng av hjertets lyst!

«Jeg har valgt ut 50 salmer som alle er inkludert i Norsk salmesangbok 2013,» sier Alf Knutsen, og legger til at «hovedkriteriet har vært salmenes melodi - den skal være vakker og egnet for allsang».

Mange av salmene vil du nikke gjenkjennende til, som Herre Gud, ditt dyre navn og ære, eller Deg være ære, andre vil kanskje være nye for deg. Julesalmer er bevisst utelatt. De er mange, og «da ville halve boken ha bestått av dem,» sier Knutsen.

Salmene er en viktig del av vår kulturarv, mange er tonsatt med noen av våre vakreste folketoner. Som del av introduksjonen til hver salme forteller Knutsen både nyttig og opplysende om salmens opphav.

Med Salmesang ønsker Alf Knutsen å løfte frem salmeskatten og inspirere til mer sang. For sang gjør godt i kropp og sjel!

Til toppen

Flere bøker av Alf Knutsen:

Om forfatter Alf Knutsen

Kantor Alf Knutsen har stått for utvalg og all tekst i Salmesang, og du hører ham på klaver. Diakon Kristin Kjemphol Lohne bidrar med sang.

Til toppen