Samme sjel, mange liv (Innbundet)

om den healende kraften i fremtidige liv

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 267
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Same soul, many bodies
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788204110077
Kategori: Selvutvikling
Omtale Samme sjel, mange liv

Tilbake til fremtiden

Legen og psykiateren Brian L. Weiss, verdenskjent for bestselgeren Mange liv, mange mestre, pionerarbeidet om den helbredende kraften i regresjonsterapi, tar i Samme sjel, mange liv et laaangt skritt videre. Inn i fremtiden!

Vi har alle levd tidligere liv. Vi kommer alle til å leve ytterligere ett liv i framtiden. Det vi gjør i vårt nåværende liv påvirker de livene vi har foran oss. Brian L. Weiss har i sin forskning oppdaget at ikke bare er det mulig å gå tilbake til tidligere liv, men også at det ved hjelp av progresjonsterapi er mulig å oppleve fremtidige liv.

Når du leser de fantastiske historiene som gjengis i Samme sjel,mange liv, skjønner du hvorfor det er så viktig at vi utvikler et personlig forhold til medfølelse, empati, tålmodighet og åndelighet. Weiss beskriver en rekke øvelser som hjelper deg til å lære disse livsleksjonene i dette livet.

Til toppen

Om forfatter Brian L. Weiss

Brian L. Weiss er utdannet lege og psykiater fra Yale University School of Medicine. Ved hjelp av hypnose fører han sine pasienter til tidligere og fremtidige liv. Deres unike beretninger og hans egne erfaringer med regresjons- og progresjonsterapi gjennom mange år har gitt stoff til en rekke bestselgere, blant annet Samme sjel, mange liv.

www.brianweiss.com

Til toppen