Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok (Innbundet)

Forfatter:

Lars Petter Pettersen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 204
Illustratør: Pettersen, Lars Petter
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203239915
Kategori: Mat og drikke
Omtale Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok
Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.

Til toppen

Flere bøker av John Rørdam: