Sannheten i glasset (Innbundet)

Hva er det vi drikker?

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202471446
Kategori: Familie og helse
Omtale Sannheten i glasset

Vet du hva du drikker?

Vann, kaffe, melk og brus - vi drikker mange liter i året. Men hva er det egentlig vi heller i oss?

Gravejournalist Niels Christian Geelmuyden er tilbake med nye avsløringer om hva det vi inntar faktisk inneholder. Denne gangen tar han for seg flytende føde: vann, brus, saft, juice melk i alle varianter, te, kaffe, øl, vin og brennevin. I likhet med i forrige bok, Sannheten på bordet, avslører han også her matindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold, og viser deg også hvor du finner de ekte, naturlige drikkene uten sminke, juks og helsefarlige tilsetninger.

Tusener har lest Sannheten på bordet og hørt forfatteren foredra om industriens metoder og varenes virkelige innhold. Journalisten er ikke skuddredd, han går tett på råvarene, produsentene, leverandørene og ikke minst etatene som skal passe på at vi unngår å drikke noe som er skadelig, og avdekker graverende forhold som har konsekvenser for helsa vår og for dyrevelferden. Vi tror jo på leverandørenes merking og er gjerne sikre på at vi blir passet på av myndighetene våre. Slik er det dessverre ikke alltid.

Nå vet han imidlertid hvor han finner de ekte, naturlige drikkene uten gift, sminke, juks og helsefarlige tilsetninger, de som blir produsert med liten belastning på miljøet, dyrelivet og oss mennesker. Når du har lest boka, vet du hva som er godt for deg å drikke, og du kan bruke din forbrukermakt til å påvirke din nærbutikk til å selge rent og miljøvennlig drikke.

En velskrevet, veldokumentert og viktig oppfølger til Sannheten på bordet. Les den - les begge! - for klodens og din egen helses skyld.

Til toppen

Andre utgaver

Sannheten i glasset
Bokmål Ebok 2015
Sannheten i glasset
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Niels Christian Geelmuyden:

Om forfatter Niels Christian Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden er statsviter, journalist og forfatter. Han har mottatt flere ærespriser for sin skriving, blant annet Gullpennen, Fritt Ords Honnør og Vestfolds Litteraturpris.

Til toppen