Seeren fra Andalusia (Innbundet)

Forfatter:

Helle Bjerkan (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 190
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
Originaltittel: Seeren fra Andalusien
Oversatt av: Bjerkan, Helle
ISBN/EAN: 9788292773376
Kategori: Selvutvikling
Omtale Seeren fra Andalusia

Mysteriene skal avdekkes

Første bind i trilogien om de store mysteriene som er i ferd med å avdekkes i vår tid. Boken har oppnådd kultstatus i Danmark og er basert på forfatterens møte med en synsk healer i Spania. De to neste bindene heter Maria Magdalena og Gral.

Etter flere år med depresjon og sykdom, pengebekymringer og isolasjon, får den danske musikeren Lars Muhl en dag en lapp med et navn, en adresse og et telefonnummer stukket i hånden av en ”engel i menneskeskikkelse”, som han selv sier. Dette blir opptakten til et nytt liv, og til en gjenforening av sjeler som har virket sammen i flere tidligere liv. Det blir samtidig starten på arbeidet med å avdekke den skjulte mysterievisdommen som gikk under jorden med katharene i Sør-Frankrike.
 
Seeren fra Andalusia er beretningen om en moderne innvielse. Gjennom ulike prøvelser og visdomsoverleveringer blir Lars Muhl mer og mer kjent med sine åndelige evner og muligheter, og han forstår etter hvert sin sanne tilhørighet i verden.

Det er nærliggende å sammenligne Lars Muhl med Paulo Coelho: Begge har en fortid innen musikkbransjen, og begge forlater bransjen for å ta den åndelige siden ved seg selv på alvor, i godt voksen alder. Begge skriver historier som involverer dem selv, samtidig som en glemt visdom hentes frem. Begge oppnår at bøkene deres blir bestselgere.

Og begge frembringer grensesprengende budskap med fortellinger om reell magi og åndelighet, ikke fortidig eller abstrakt tankegods. Skal man oppsummere begges budskap i to setninger, må det være at begge ønsker å vise hvordan vi skaper våre egne begrensninger, begrensninger som blir til vedtatte sannheter.

Bestselgeren fra Danmarks svar på Paulo Coelho nå endelig på norsk!

Til toppen

Flere bøker av Lars Muhl:

Om forfatter Lars Muhl

Lars Muhl er forfatter, låtskriver og sanger, en moderne mystiker.

Til toppen