Sjelene på jorden (Heftet)

En utforskning av tidligere liv på andre planeter

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Vitnesbyrd fra interplanetariske sjeler, personer som lever på jorden i dag, men som i dyp hyponse-regresjon kan berette om tidligere liv på fjerne planeter eller i andre dimensjoner. Disse sjelene er her for å hjelpe oss i vår evolusjon.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Souls on Earth
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202609085
Omtale Sjelene på jorden

Er du en IP?

«Noen av oss er interplanetariske sjeler; vi er klar over at vi er annerledes, men vi vet at det er en grunn til at vi er her.» Linda Backman avdekker den dype sannheten om IP-sjeler, personer som har levd tidligere liv på fjerne planeter, i andre verdener eller dimensjoner.

«Sjelen begynner på en langvarig og omfattende utvikling mot høyere visdom helt fra sin første inkarnasjon,» sier Linda. Regresjonsterapeuten, som har tjuefire års erfaring med å lede regresjoner til tidligere liv og livet mellom livene og førti års erfaring som psykolog, tar utgangspunkt i klientstudier samlet fra mer enn ti tusen regresjoner til tidligere liv når hun sier at vi alle, jordbaserte sjeler (JB-sjeler) eller IP-sjeler, er kommet til jorden med en dobbelt utviklingsoppgave: Vi skal både utvikle vår individuelle sjel og også bringe livet på jorden videre på holistisk vis.

«Tidligere var jeg bare sånn passe opptatt av om det fantes intelligent liv utenfor jorden,» sier Linda.  «De siste tolv til femten årene har jeg imidlertid tatt imot hundrevis av klienter som har reist til sjelens hjemmebase og tidligere liv utenfor jordens åndelige rike. Min forståelse av bakgrunnen til IP-sjeler har vokst tilsvarende. Denne stadig voksende mengden med klientdata inspirerte meg til å samle materiale som bekrefter at IP-sjeler inkarnerer på jorden og hvorfor de er her. Hun understreker at hun selv ikke bidrar med noe innhold til klientenes regresjoner. De beskriver høyt det de opplever under regresjonen. 

Hva kjennetegner dem?
«Det finnes bestemte særtrekk,» hevder Linda, «og når to eller tre av dem er til stede, kan det være snakk om en IP-sjel.» Her er et utvalg fra bokens fyldige liste: Han eller hun føler seg som en «utenomjordisk» og kan være spesielt interessert i science fiction, astrologi, astronomi og universet. Hun eller han har utpregede ferdigheter og evner på områder som for eksempel musikk, kunst, skriving, vitenskap og teknologi. Han eller hun er et barn med forsinkede språk- og kommunikasjonsferdigheter, eller disse har utviklet seg langsomt.

Hvor kommer de fra?
«Jeg er fra en virkelighet som ikke er fysisk, og som ikke har noen tetthet,» sier en av Lindas klienter. «Akkurat nå befinner det seg mange fra hjemmebasen min på jorden. Vi er her for å holde jorden samlet. Energiene spriker, men ikke på en positiv måte. Folk er redde. Vi må roe dem ned. Frykten vinner. Det er ikke slik det er ment å skulle være. Hjemstedet vårt er stille og fredelig og har sterke og klare farger. Vi har fred her uten anstrengelser, uten konkurranse. Vi ser det gode i alle. Det finnes ingen sjalusi her. Alle er likeverdige. Alle gjør det de er flinke til.»

«Noen av oss har vinger, og andre ikke,» sier en annen klient som sier hun kommer fra Andromeda-galaksen. «Man må gjøre seg fortjent til vingene. De gjør at vi kan reise til andre steder for å formidle vår kunnskap og bevissthet. Vi har ikke biler og bruker ikke teknologi. Enhjørninger er kjæledyrene våre. Tidligere fantes de på jorden, men folk drepte dem fordi de trodde at hornene deres kunne utføre magi. Vi synes synd på folk på jorden, for de er ofte lei seg og fortapte. Vi kan kjenne smerte, og vi er empatiske. Når mennesker har det vondt, har vi det også vondt.»

Klienten Junes hjemmebase er et sted som mangler tetthet. Det er relativt vanlig for IP-sjeler å stamme fra et interdimensjonalt sted, og ikke en planet eller et stjernesystem. Junes hjem likner på mange andre interplanetariske steder, og det preges av egenskaper som total vennlighet, gjensidig støtte og respekt for hverandre. Hos henne bruker man ordet «søppel» for å beskrive menneskehetens måte å forholde seg til andre mennesker på. Hun sier: «Vi trenger ikke det negative for å bli kjent med det positive.» 

IP-sjelens jordliv
Når en IP-sjel inkarnerer på jorden, støter han eller hun ofte på bestemte utfordringer. Det skyldes det spesielle og høyt utviklede livet på de stedene som IP-sjeler kommer fra. Samtidig bringer IP-sjeler med seg nødvendige egenskaper og perspektiver til menneskeheten. Sjeler som har oppnådd en avansert utviklingsgrad, blir utvalgt til å sitte i «høye råd». Jordens solsystem har sitt eget interplanetariske råd med representanter fra ulike himmelsteder, noen med tetthet, andre ikke. IP-sjeler på jorden kommer både fra vårt solsystem og utenfor. En inkarnert IP-sjel kan også sitte som medlem av det høye rådet på hjemstedet sitt.

Hvorfor er de her?
IP-sjeler har sagt seg villig til å komme hit for å bidra til å støtte planetens utvikling og for å utvikle seg selv og lære nødvendige lekser for å komme videre i sin egen åndelige vekst. «Sjeler som meg har i oppgave å heve svingningene på jorden,» sier Lindas klient fra Andromeda-galaksen. «Folk med lave svingninger dreper hverandre. Der jeg kommer fra, finnes det ikke noe drap og krig. Etter hvert som nye og mer avanserte sjeler blir født på jorden, vil de få en slutt på kriger.»

«Jeg får høre at hjemmebasen til sjelen min befinner seg innenfor jordens solsystem,» sier en annen klient. «Jeg skal bringe energien fra hjemstedet mitt til jorden. Den er vanskelig å forankre her, men den er sårt tiltrengt. Meningen er at jeg skal rydde vei for energien, som om jeg feier et rom. Jeg får høre at datteren min har lys i fingertuppene fordi hun er en IP-sjel. Jeg skal også hjelpe henne til å bruke denne energien bevisst. Simonex, min åndelige veileder, sier at en stor prosent av barn født mellom 2007 og 2017 er IP-sjeler som har sterke evner.» 

«På denne korsveien i jordens historie har utviklede JB-sjeler og IP-sjeler en bestemt oppgave på kloden,» sier Linda. «Den handler om å skape endringer for å oppnå en mer avansert jordisk livsstil som baserer seg på likeverd. Livet på jorden vil utvikle seg når hver og en av oss aksepterer at det er en grunn til at vi er her, og at vi har et ansvar for å endre vårt egoistiske perspektiv. Livet på jorden vil forandre seg når vi anerkjenner avanserte IP-sjeler som våre lærere og mentorer.» Sier Linda Backman. 

Til toppen

Andre utgaver

Sjelene på jorden
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Linda Backman:

Utdrag

Astma: Jordens termometer og en vei ut

Stephens alvorlige astma startet da han var to år i det nåværende livet. Denne sykdommen har flere hensikter, hvorav én er å sende tilbakemeldinger til den interplanetariske hjemmebasen hans. I dette tilfellet gjelder det den mentale, følelsesmessige og åndelige helsetilstanden hans mens han er på jorden. Det er som om Stephen har et innebygd apparat som registrerer og overfører informasjon, som et målsøkende signal. Hensikten er å samle data for fremtidige inkarnasjoner på jorden. Og når det blir bestemt at Stephens nåværende liv er fullført, vil de fysiske problemene med lunger og hjerte være veien ut av kroppen for ham. På det jordiske planet er det vanskelig for ens kjære og venner å oppleve at noen de er glad i, dør og forlater kroppen sin. Men fra et sjeleperspektiv er ikke slike hendelser uvanlige. Som tidligere nevnt ble klientens sinn og følelser trigget av det han fikk høre om astmaen sin, og det førte til at jeg måtte veilede ham til et dypere plan.

            Stephens veiledere gjentar det flere klienter har forklart, at det er flere IP-sjeler på jorden nå enn på mange tusen år. Hvorfor? Grunnen er at menneskehetens behov for vekst er kommet opp på et kritisk nivå. Inkarnerte sjeler må få det jordiske skipet på rett kjøl. IP-sjeler forstår at de har en dyp bevissthet om hvordan livet er på sitt sunneste, og om hva menneskene mangler. Det er med dyp bekymring jeg deler klienthistoriene mine med deg. Stephens veiledere er redde for at han ikke vil klare å godta den han er som sjel, og hvilke formål han har med inkarnasjonen sin. Menneskets sinn og følelsesmessige jeg har mulighet for å holde tilbake utviklingen. Dette forsterkes av den kulturen som råder på jorden med en jeg-basert og ikke-åndelig holdning.  Vi kan ikke la dette skje.

            Nå kan du ta inn den tredje og siste delen av Stephens spennende og tankevekkende regresjon.

 

Jeg får høre at kona mi er en jordbasert sjel. Meningen er at jeg skal la henne få hjelpe meg til å være en åndelig påvirkning på andre mennesker. Den frykten jeg ofte opplever, skyldes at jeg føler meg bortkommen på jorden. Jeg er redd for å godta den jeg er, og hvor jeg kommer fra. Jeg har lyst til å forlate jorden, men jeg må være her og fullføre livskontrakten min.

            Jeg får høre at det er viktig at jeg fjerner blokkeringene av frykt, slik at jeg kan bruke intuisjonen mer effektivt. Jeg får høre at det nåværende livet har vært vanskeligere enn jeg forventet før jeg ble inkarnert. Barna mine og svogeren min er fra samme sjelegruppe og hjemmebase som meg. Jeg husker at jeg var på soverommet til foreldrene mine da jeg var to år, og Shanay snakket til meg. Det var da kroppen min fikk astmaen. Jeg stirret på den mørke nattehimmelen og hadde lyst til å dra min vei. Tiden er ikke inne for å reise, selv ikke nå.      

Jeg må være her fordi jeg kommer til å vokse og ta hånd om livsoppgaven min. Shanay påvirket den drømmen jeg hadde om et romskip. Det var for å vekke meg til den veien jeg følger i livet i dag, siden jeg ikke kommer fra jorden. Jeg har lett for å hekte meg opp i menneskehetens gleder og smerte. Shanay sier: «Han må være knyttet til den han er, og hvorfor han er her.»

Mye av de fysiske problemene stammer fra kostholdet mitt, som ikke er spesielt sunt. Hvis jeg skal få det bedre fysisk, må jeg endre på hva jeg spiser. Jeg er ikke redd for å være annerledes, men jeg føler meg likevel bortkommen og ikke hjemme på jorden.

 

Stephens regresjon gir innsikt i hvordan mange IP-sjeler føler seg. Det er en utfordring for dem å være på jorden, for den måten vi vanligvis lever på, står i sterk kontrast til hva IP-sjeler kjenner til. Et eksempel er det generelle kostholdet vårt, som ikke er rent. Med rent mener jeg et kosthold med overflod av frukt og grønnsaker, sammen med ubearbeidede kornsorter og belgvekster. Melkeprodukter og gluten er akseptabelt, med mindre man har en intoleranse for det. Kjøtt bør inntas i moderate mengder, og proteinkildene bør være fisk og sjømat. Fettrike og frityrstekte matvarer bør reduseres til et minimum eller unngås helt. IP-sjeler sliter ofte med problemer rundt kostholdet. Stephens veileder er tydelig på at Stephens fysiske problemer er direkte knyttet til de usunne matvanene hans.

Stephens kone er en JB-sjel, så hun kan hjelpe til med å jorde ham. IP-sjeler vet vanligvis at de er annerledes, og føler ofte at de ikke passer inn. Enkelte av dem ønsker, enten bevisst eller ikke, å forlate jorden på grunn av problemene sine. En regresjon kan ofte avdekke hensikten med hvorfor klientene er inkarnert. Dette kan hjelpe dem til å forholde seg til livet med en intensjon, samtidig som de godtar at de er sårt tiltrengt nå. Stephens liv kan betraktes som en umulig situasjon. På den ene siden er det gunstig å ha en livspartner som kjenner godt til menneskelivet, siden hun har hatt mange liv på jorden. Men Stephen snakker om at han er redd og engstelig for å godta hvem han er, og hvor han kommer fra, og for at han har ansvar for å fremme menneskehetens utvikling. Når man har en ektefelle som ikke forstår sjelen, bor et annet sted og ikke vet at mennesker trenger å forandre seg, kan det skape mer stress enn ro. Jeg ser at det varierer hvor godt IP-sjeler håndterer dagliglivet. Det første skrittet for en IP-sjel på jorden er å godta det spesielle og det verdifulle ved visdommen fra andre planeter.

Jordens kultur er fylt med frykt. Stephen er annerledes enn folk flest, og han er klar over det. Han får høre at frykten for å være annerledes og misforstått blokkerer de intuitive evnene hans. Ved hjelp av bevisstheten i høyre hjernehalvdel kan han fornemme sjelens hjem og den tilhørende veiledningen. Hvis han lar frykten få dekke over den han er, og hvorfor han er inkarnert, vil ikke menneskeheten dra nytte av visdommen hans. Menneskelivet er fylt med ulikheter innenfor politikk og styring, og ikke alle mennesker blir behandlet likt. Frykt fører til sinne, og sinne fører til strid. På Stephens hjemmebase lærer man ikke å behandle folk eller miljøet vårt på en dårlig måte. Denne innsikten er den gaven som Stephen kan bringe til planeten vår.

Til toppen

Om forfatter Linda Backman

Linda Backman er psykolog og regresjonsterapeut med over tretti års erfaring i å lede enkeltpersoner i sjeleregresjon ved hjelp av hypnoterapi som gir tilgang til fortiden og livet mellom livene. Hun er sterkt engasjert i å fremme en universell bevissthet om den retningen innenfor sjelens utvikling som leder til aksept av enhet og forening av alle mennesker og kulturer i vår verden. Linda Backman har utgitt flere bøker og også etablert en mysterieskole i Boulder, Colorado. www.ravenheartcenter.com

Til toppen