Skapelsens paradoks (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 256
ISBN/EAN: 9781491075562
Omtale Skapelsens paradoks

Alt er ett kosmisk sinn

Paradokset er at det kosmiske sinnet er både ubevisst og bevisst samtidig. Det er endelig og uendelig. Dette er skapelsens paradoks.

Camillo Løken var ateisten som oppdaget at det fantes en bro mellom ånd og vitenskap. Han forlot en sikker jobb og en forutsigelig hverdag og reiste ut i verden for å utforske sin nye erkjennelse i møte med synske, sjamaner, mediale og personer som hadde hatt nær døden-opplevelser. Erfaringene han gjorde seg ga ham en forståelse for hvordan skapelsens sykluser er drevet av paradokset mellom det uendelige og det endelige, mellom den tilsynelatende motsetningen mellom det evige og det forgjengelige. Umulig eller ubegripelig? I Skapelsens paradoks forklarer Camillo hvordan det foregår og hvorfor!

En epost fra briten Steve Berg kom som universets svar på Camillos bønn om hjelp til å forstå skapelsens store mysterium. Berg fortalte at han hadde opplevd å se skapelsen i sakte film i sitt eget sinn, gjennom en enorm bevissthetsøkning. Hans erfaringer, som etter hvert også ble Camillos erfaringer, danner bakteppet for de mange spennende påstandene i Skapelsens paradoks, som at livets spill er konstruert og at et sett med spilleregler gjelder. Så kanskje er det sant da, som William Shakespeare skrev i et av sine skuespill for 400 år siden, at ”all verden er en scene hvor menn og kvinner kun er små aktører som kommer og som går.”

Det som i hvert fall er sant, er at Camillo Løken er drevet av en prisverdig overbevisende og uopphørlig indre trang til å utforske broen mellom ånd og vitenskap, så å si bevise at det usynlige er synlig for andre sanser enn øyet. Et mer bærekraftig prosjekt i vår tid hvor den som befatter seg med det åndelige latterliggjøres og mistenkeliggjøres i media og fornektes eller forties fra vitenskapelig hold, er vanskelig å tenke seg. Vitenskapen står på stedet hvil, og mennesket har altfor lenge gått på eksistensiell tomgang – sjelen vår roper etter tilkobling til en høyere forbindelse. Skapelsens paradoks kan være giret som gjenkobler oss til motoren slik at vi endelig beveger oss fremover i en verden med ånd og vitenskap i skjønn og sann forening.

Til toppen

Om forfatter Camillo Løken

Camillo Løken er forfatter og foredragsholder innenfor temaet bevissthetsøkning. Han forlot i sin tid en sikker jobb for å søke sannheten om hvem vi egentlig er og hva vi gjør her på jorden, og gjennom årenes løp har han samlet mye og utrolig informasjon om dette. Han har tidligere utgitt Bevissthetsskiftet i samarbeid med Lilli Bendriss.
www.skapelsensparadoks.no

Til toppen