Smaker det er verdt å ta vare på (Innbundet)

kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 167
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203296819
Kategori: Mat og drikke
Omtale Smaker det er verdt å ta vare på
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.

I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

Til toppen

Flere bøker av Morten Schakenda og John Rørdam: