Stangsellerijuice (Heftet)

Om den sterkt anti-inflammatoriske saften av stangselleri som vår tids mest kraftfulle medisin

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Stangsellerijuice er en forbløffende kraftfull styrkedrikk som gir deg energien og gløden tilbake, renere hud, klarere øyne, sterkere kropp, fornyet vitalitet.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Celery Juice
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202641511
Kategori: Kosthold
Omtale Stangsellerijuice

Hemmelig helseremedium – inntil nå

Sure oppstøt, kviser, alzheimers og demens, angst, autoimmune sykdommer, blærekatarr, oppblåsthet, forstoppelse, depresjon, diabetes, tørr og sprukken hud, spiseforstyrrelser, eksem, gallestein, humørsvingninger, pluss, pluss, pluss – listen over hva sellerijuice ifølge forfatteren fikser, er lengre enn lang!

Anthony William har vært opptatt av stangsellerijuice i en årrekke, ja helt fra tenårene da han jobbet i dagligvarebutikk og med bakgrunn i sitt medfødte klarsyn og sine mediale evner pekte ut frukt og grønt som ville avhjelpe kundenes helseplager. Kundene fikk uten unntak også stangsellerijuice. Butikksjefen hadde på Anthonys anmodning kjøpt inn en juicer, sjefen så nok at brygget trakk kundene tilbake til butikken.

Som ung mann holdt Anthony foredrag i helsekostbutikker. Tilhørerne måpte hver gang han trakk frem stangsellerijuicens fortreffeligheter. Mange var skeptiske, og det gjorde ikke saken bedre at leger og helsearbeidere blankt avviste urtens helbredende kraft. 

Men resultatene hos dem som tok påstandene hans på alvor, imponerte selv Anthony. Den ene helseplagen etter den andre forsvant for godt, og de nyfriske delte villig sine gode erfaringer. Besøkende til juicebarer etterspurte juicen, og dagligvarebutikker erfarte økt etterspørsel etter denne urten som til nå hadde levd et tilnærmet anonymt liv i grøntavdelingen. Anthonys tilhengerskare vokste jevnt og trutt; i dag har han 3,5 millioner følgere på Facebook.

Smaken kan ved første møte kjennes særegen. Anthony blir gjerne spurt om det er greit å tilsette eventuelt eplejuice for smakens skyld. «Nei,» sier han, «det vil ødelegge virkningen. Det vil hemme helbredelsesmekanismen, som er klyngesaltene» (som vi får vite en god del om i boken).

Hvorfor er denne vidunderdrikken så kraftfull, og hva gjør den for meg, vil du antakelig vite. Det er nøyaktig dette Anthony har skrevet en hel bok om, med personlige historier, klienterfaringer og innsikt i helse og ernæring gitt ham fra høyere dimensjoner. I likhet med alle hans tidligere bøker er også denne basert på hans medfødte evne som klarsynt medisinsk medium.

«Sellerijuice er en av de kraftigste healing-drikkene noensinne.»

Anthony William

Til toppen

Om forfatter Anthony William

Anthony William, bestselgende forfatter av bøkene du ser på neste side, har aldri lagt skjul på kilden til sin medfødte unike innsikt i sykdom og helse: En høytstående ånd forteller ham om den bakenforliggende årsaken til en rekke helseplager – og veien til helbredelse. Han er blitt en uvurderlig ressurs for leger som trenger hjelp til å løse vanskelige tilfeller.

www.medicalmedium.com

Til toppen