Stjerner & krystaller (Innbundet)

en selvutviklingsbok

Forfatter:

Olav Bjørshol (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 299
Illustratør: Bjørshol, Olav
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203195556
Kategori: Selvutvikling
Omtale Stjerner & krystaller

Krystallenes magiske kraft

Ikke bare er de besnærende å se på, de gjenomskinnelige og opake krystallene, tromlede som rå, som naturen har frembrakt, de rommer også en forbløffende virkningsfull healingkraft!

Marianne S. Behn gir oss et innblikk i sin omfattende kunnskap om krystaller og energi, og forklarer på lettfattelig vis hvordan vi bruker ikke mindre enn rundt 70 ulike stener. Vi får blant annet vite hvilke krystaller som bør anvendes på de ulike chakraene, hvordan vi får bedre kontakt med vår egen energiflyt, hva som skaper blokkeringer og hvordan kroppens rytmer og bevissthetens ulike nivåer forholder seg til vår opplevelse av helse.

Stjerner og krystaller er en innholdsrik og vakker bok, tettpakket med klare fargebilder av lysende krystaller alene og i stemningsskapende omgivelser, med forfatterens personlige innfallsvinkel til et fascinerende kunnskapsfelt.

En bokstavelig talt strålende bok som du vil glede deg over enten du arbeider med krystaller eller bare er nysgjerrig på naturens healinggaver!

Til toppen

Om forfatter Marianne Solberg Behn

(Foto: Siri Walen Simensen)

Marianne Solberg Behn er utdannet steinerskolepedagog, eurytmist,øre-akupunktør, rosen-terapeut og soneterapeut, og har arbeidet som terapeut og veileder i mer enn 30 år. Hun har gjennom årenes løp holdt utallige kurs og foredrag i meditasjon og ulike selvutviklingsmetoder, og alltid brukt krystaller som et viktig supplement til arbeidet.
www.crystalcoaching.no

Til toppen