Sveins verden (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2019
Innleser: Østvik, Svein
Spilletid: 0:51
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369691
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Sveins verden
Sveins verden - Dikt og et lite utvalg reiser har vært en salgssuksess uten sidestykke. Bokens kom i 2014. Førsteopplaget ble revet vekk! Nå har mangfoldige Svein Østvik gitt lyd til sine fantastiske mangslungne og samfunnsfokuserte dikt som kan nytes på denne svært underholdende lydfilen.
I denne lydboken, Sveins Verden, er det dikt og filosoferende skriblerier som er i sentrum.
En slags reise i menneskesinnet hvor Svein også forteller litt om bakgrunn, snakker litt om drivkrefter og bakenforliggende grunner til å utrykke seg.
På sedvanlig vis er innlevelse, sårbarhet og psykologisk nakenhet ingredienser i denne lydboken og Svein selv håper jo at den vil treffe noen der ute og kanskje gi håp og krefter til en forbedring av livskvaliteten. Lytt godt!
Om forfatteren:
Svein Østvik er programleder, TV personlighet og på en måte en litt altmuligmann innen underholdning.
Kjent fra TV serier som Charterfeber,71 grader nord, Skal vi danse, Camp Kulinaris, MasterChef, 4 stjerners middag og dette året aktuell i Farmen Kjendis 2019.
Ble først kjent for det norske folk i 2006 og fikk raskt tilnavnet Charter Svein som en følge av sin elleville innsats i dokusåpeserien Charterfeber.
Har etterhvert som tiden har gått fått vist frem mer av sin allsidighet og åpenhet!
Åpen i forhold til det spirituelle/åndelige, og også gjennom sine dikt og sitt sterke samfunnsengasjement!
Svein har studert psykologi, teater, sang og musikk, og også hatt roller i flere humorserier; nå sist i Julestria med Robert Stoltenberg og Hermann Flesvig samt rollen som Bingo Bjørn i Hotel Cæsar 2013. I tillegg har han fått sin første store rolle i en norsk spillefilm som ventes spilles inn høsten 2019!

Til toppen