Templene på den andre siden (Innbundet)

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 272
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Temples On The Other Side
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202291662
Omtale Templene på den andre siden

Bakenfor sløret

Sylvia Browne er et av verdens få, ekte dyptransemedier. De fleste klarsynte foretrekker å kanalisere budskap, et transemedium overgir kroppen sin helt og fullt til et annet åndevesen og husker ingenting av hva som skjer mens åndevesenet befinner seg der.

Kari Kahrs
Ideen til Templene på den andre siden fikk Sylvia Browne under en privat samling som hun med jevne mellomrom arrangerer hjemme hos seg selv. Der møtes en gruppe mennesker som tilbringer dagen sammen i samtaler om åndelighet. Av og til går Sylvia Browne i transe, og hennes åndelige veileder Francine går inn i henne og forteller om ulike temaer og svarer på spørsmål fra deltakerne. En dag begynte Francine å fortelle om visse bygninger på den andre siden. Hun fortalte i stor detalj både når det gjaldt det ytre, innredningen og bruksområdene. De kunne være til hjelp for oss på jorden når det gjaldt å håndtere stress, sorg og andre problemer, mente hun.

Himmelske templer
Francine fortalte om visdommens hall, rettferdighetshallen, healinghallen, orienteringstempelet, arkivhallen, meditasjonshallen, læringstempelet, tempelet for kunstnerisk utfoldelse, bare for å nevne noen. Samtlige behandles i detalj i boken, og vi får vite hvordan de kan hjelpe oss her på jorden med å løse små og store problemer.

Sylvia Browne visste fra før at det var liv over grensen, hun har jo både snakket og skrevet utfyllende om dette ved flere anledninger, men nå fikk hun høre om praktfulle bygninger som hun ikke ante eksisterte, og som var laget for bestemte behov. Ikke minst ble hun glad for å få vite at vi ved hjelp av enkle midler kan få tilgang til dem her og nå. Francine fortalte hvordan, og Sylvia Browne gjør heldigvis opptak av seansene sine. Derfor kan hun fortelle inngående i boken hvordan vi går frem for å besøke templene på den andre siden.

Sløret blir tynnere, troen sterkere
Man kan spørre seg hvorfor informasjonen om templene kommer akkurat nå, hvorfor Sylvia Browne fikk den på dette tidspunktet i vår utvikling. Selv sier hun at det er fordi troen på livet etter døden er i ferd med å bli så sterk at sløret mellom det jordiske planet og den andre siden er blitt mye tynnere. Hun vet nok hva hun snakker om, for hun står jo med begge bena midt i det, hun har daglig kontakt med den andre siden og hun har merket seg hva som har skjedd i løpet av de siste ti årene. Det viser seg i form av økt interesse for hennes egne TV-opptredener, vi kan se det på alle bøkene som utgis om temaet, og på alle dem som ”kommer ut av skapet” og stiller spørsmål om sine avdøde, om spøkelser, om ånder og hjemsøkte hus. For ikke å snakke om alle de TV-programmene om det hinsidige som sendes i forskjellige kanaler – det hadde ikke skjedd for ti – femten år siden. Da var vi rett og slett ikke modne for det.

Sylvia Browne sier at etter hvert som vi blir mer opplyste, stiller vi også stadig flere spørsmål. Hun sier at mange av hennes lesere og tilhengere har vært ledende på dette området, og at det i stor grad er deres spørsmål som har inspirert henne til å lete etter flere og mer utfyllende svar. Resultatet er at vi nå har fått ny og mer omfattende informasjon om reiser til den andre siden, som Sylvia Browne hevder er menneskenes egentlige hjem. En stor del av denne informasjonen er samlet mellom permene i Templene på den andre siden.

Meditasjon som inngangsbillett
Med Sylvia Brownes hjelp kan vi besøke templene på den andre siden når som helst vi måtte ønske det. En av de beste måtene å gjøre det på er gjennom meditasjon. Siste del av boken består av meditasjoner som er spesielt utviklet for at det skal være lett å reise til hvert enkelt av de fantastiske byggverkene. Sylvia Browne sier at de som allerede har meditert seg inn i templene på den andre siden har opplevd mirakuløse virkninger, blant annet har de fått bedre helse og opplevd større velvære, de har kvittet seg med gammel frykt og har funnet løsninger på en rekke jordiske utfordringer. Den åndelige utviklingen har virkelig skutt fart!

Sylvia Browne beskriver templene så grundig i boken at det er lett å visualisere dem og gjenkjenne dem. Hun understreker allikevel at vi ikke må føle oss begrenset av meditasjonene i boken. Har du erfaring fra reiser til den andre siden og har dine egne fremgangsmåter som du vet fungerer, er det bare å bruke disse.

Reis trygt
I denne nye og spennende boken utforsker Sylvia Browne de mange templene og hallene som finnes på den andre siden. Hun forteller hvordan de enkelte bygningenes funksjon – de har sine helt konkrete anvendelsesområder – virkelig kan forandre vårt jordiske liv. Ved hjelp av meditasjonsteknikkene i boken kan vi lett få tilgang til disse vakre bygningene og få hjelp til å løse høyst menneskelige problemer.

En spennende og inspirerende reise til den andre siden som det nok ikke er så mange andre enn Sylvia Browne som kan ta oss med på!

Til toppen

Flere bøker av Sylvia Browne:

Om forfatter Sylvia Browne

Sylvia Browne (1936-2013) arbeidet som klarsynt i mer enn femti år og toppet bestselgerlisten utallige ganger. I bok etter bok, godt hjulpet av sin åndelige veilder Francine, beskrev hun svært så levende tilværelsen på den andre siden (og der vi nå antar at hun befinner seg!) På norsk foreligger:  Mellom to verdener, Livet på den andre siden, Drømmenes bok, Klarsynt, Templene på den andre siden, Synske barn og Endetid.

Til toppen

Utdrag

Orienteringstempelet i gresk-romersk stil gløder i et mykt og vakkert hvitt lys. Det er ikke så dekorert som enkelte av de andre hallene. Det er heller ikke særlig forseggjort innvendig, heller spartansk møblert sammenliknet med de andre bygningene vi skal utforske i denne boken. Møbleringen gjenspeiler hensikten – her er det kun snakk om nytteverdi. Hensikten med dette tempelet er å lindre det traumet som alle sjeler opplever når de går inn i og ut av livet.
 Foran på bygningen er det to sett med store dobbeltdører. Over den ene døren står det Innkommende, og over den andre Utgående. Begge dørene fører inn til hoveddelen av tempelet. Den er svært stor og inndelt i to atskilte seksjoner, en for innkommende sjeler og en for utgående sjeler. Ut fra Francines beskrivelse av dette sentrale rommet virker det som om hvert område er et slags auditorium med mange sitteplasser og flere fløyer. Det er også små båser langs kantene.
 Hvis du er en innkommende sjel, setter du deg ned sammen med veilederen din til det kommer en rådgiver som skal følge dere til en av båsene. Mens du venter, kan du legge merke til en stor tavle med blinkende og faste røde og grønne lys på veggen foran deg. Tavlen viser en oversikt over innkommende sjeler som enten har gått over, eller som er nær ved å gå over. Et blinkende rødt lys betyr at sjelen er i ferd med å gå over, mens et fast grønt lys viser at en sjel gikk over for bare et øyeblikk siden. Du kan til og med legge merke til navnet ditt, og at det grønne lyset utfor navnet ditt er fast.

Til toppen