#Tenksmart av Merete Haugli og Line Lybo Uppard (Lydbok-CD)

#Tenksmart (Lydbok-CD)

nå dine mål på rekordtid!

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Uppard, Line Lybo
Spilletid: 4:25
Antall enheter: 4
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242170521
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale #Tenksmart

Kom i mål!

Vil du nå målene du har satt deg, store som små, må du lære deg å tenke smart(ere).

Vet du hva du vil og hvor du vil og er utålmodig etter å realisere dine planer, men snubler lett i detaljer, avsporinger og uforutsette situasjoner? Det handler om tidsstyring, håndtere tiden du har til rådighet mest mulig effektivt, porsjonere ut døgnets 24 timer på det du gjøre og det du vil gjøre. Blir du sliten bare av tanken? Det er ingen vei utenom, og dessverre heller ikke fullt så enkelt som det høres ut. Det vet de to forfatterne av egen erfaring; de forteller deg hvordan du fjerner hindringer og utvikler en smart strategi for å nå dine mål på rekordtid.

Lydboken består av 10 kapitler, ett for hver uke, som ved hjelp av ulike øvelser leder deg gjennom forfatternes egenutviklede tenk smart-program.

Merete Haugli og Line Lybo Uppard har til sammen mer enn femti års erfaring fra toppjobber i norsk og internasjonalt næringsliv. I tillegg har egen virksomhet, med flere tusen timers klientarbeid, inspirert forfatterne til å utvikle denne nye metoden som hjelper deg til raskere å nå dine mål.

Varighet: 4 timer og 30 min.

Til toppen

Andre utgaver

#Tenksmart
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015