Ungdomskilden (Innbundet)

12 gode valg for livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 230
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272016332
Kategori: Selvutvikling
Omtale Ungdomskilden

Du er Shangri-La

Ungdomskilden er i deg selv

Opplevelsen av å være yngre enn din alder skulle tilsi og strutte av sunnhet og velvære både inni og utenpå, ligger i dine valg av verdier og helsevaner. Og i hvordan du forholder deg til dine relasjoner, til disiplin og til kjærlighet og medfølelse. Lege Audun Myskjas poeng og konklusjoner i Ungdomskilden vil overraske og kanskje også provosere.

 

Han understreker at det ikke handler om å holde seg ung for enhver pris, med perfekt kropp og glatt ansiktshud, men snarere om å omfavne aldringen i stedet for å slåss mot den. Omfavne alt ved oss selv, vår kropp og vårt sinn uansett alder, utseende og kapasitet, rett og slett elske oss selv, er del av «kuren» legen foreskriver for den som vil kjenne seg glad til sinns og smidig, elastisk og sterk i kroppen, og med våkne sanser. Den som elsker seg selv, er glad i seg selv, vil gjøre valg som gagner helsen. Du ser selv hvilken god sirkel som dermed settes i gang.

 

Audun Myskja viser deg hvordan du kan forebygge demens, forebygge aldring og holde deg aktiv og vital langt opp i årene. Boken bygger på forskningsresultater og hans egne observasjoner, og er ikke beregnet på eldre og aldrende i like stor grad som på deg som fortsatt er ung og frisk, og som kan starte i dag –  jo før du møter eldrebølgen, desto bedre!

 

Les og lær av forfatterens intervjuer med spenstige 80- og 90-åringer og hva som kjennetegner dem. Og følg programmet for styrke, fleksibilitet og balanse samt en rekke andre øvelser som styrker helsen. Audun Myskjas bøker er ubestridelig bevisstgjørende. Ungdomskilden er intet unntak.

Til toppen

Andre utgaver

Ungdomskilden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Ungdomskilden
Bokmål Lydbok-CD 2017
Ungdomskilden
Bokmål Ebok 2017
Ungdomskilden
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Audun Myskja: