Utroskap (Innbundet)

Forfatter:

Grete Skevik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 281
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Adultério
Oversatt av: Skevik, Grete
ISBN/EAN: 9788280876454
Kategori: Romaner
Omtale Utroskap

Om å miste seg selv

for å bli den man er

Utroskap handler ikke om spenning eller sex. Utroskap handler heller ikke om at kjærligheten har tatt slutt. Når du krysser grensen, er det kanskje fordi det er den eneste måten du kan finne deg selv igjen på.

Linda kjenner hver morgen hun åpner øynene til en «ny» dag at hun bare vil lukke dem igjen. Mann, barn, hus, karriere og økonomi er på plass. Men lidenskapen mangler. Livet står stille.

"Er du lykkelig?"
Hva?
"Det er noe med øynene dine, de er uvanlig triste til å tilhøre en kvinne som er så pen som deg, som er så godt gift og har en så god jobb. Så jeg spør igjen: Er du lykkelig?"

Linda kaster seg inn i et eventyr like uventet som vågalt.

En tankevekkende historie for den som noen gang har sett på livet sitt og tenkt: Var dette alt?

Med Utroskap vender Paulo Coelho tilbake til romanen slik vi kjenner den på sitt beste fra hans hånd, som Elleve minutter og Zahir.

Til toppen

Andre utgaver

Utroskap
Bokmål Ebok 2014
Utroskap
Bokmål Heftet 2015
Utroskap
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Paulo Coelho:

Om forfatter Paulo Coelho

Paulo Coelho er en av historiens mest leste forfattere, lesere verden over forteller hvordan bøkene hans har gitt livet deres ny mening. Over 8 millioner følger ham på Facebook, han er kåret til en av de mest innflytelsesrike personene på Twitter og bloggen hans leses av over en halv million hver måned. Han er oversatt til 73 språk og har solgt i mer enn 140 millioner eksemplarer. www.paulocoelho.com

Til toppen