Våken (Innbundet)

med hjertet som kompass

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 277
Forlag: Arneberg forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282200349
Kategori: Selvutvikling
Omtale Våken

Svarene du søker har du i deg

Du trenger ikke å sove i templer eller overnatte i Kheopspyramiden.

Morten Nygård taler av egen erfaring, han har gjort begge deler under sin tiårige søken etter det gode liv. Livsforvandlende valg gjorde ham til coach og livsveileder, men tilværelsen falt likevel ikke helt på plass: ”Jeg hadde brukt sju år av livet mitt på å være noe jeg ikke var! Fremfor å bli meg hadde jeg forsøkt å etterligne mesterne mine. Jeg hadde forelest om teorier og sannheter som egentlig var mine mestres teorier og sannheter. Jeg hadde jobbet så hardt for å få anerkjennelse fra dem at jeg ikke hadde innsett at jeg hadde mistet meg selv på veien.” Morten vil finne sin egen sannhet.

En dag blir han kontaktet av mesteren Ib fra Egypt, som inviterer ham inn i den hellige sirkel. Med intens tilstedeværelse deler han av sin kunnskap om menneskelige egenskaper – om tanker, følelser og om åndelig utvikling. Morten legger ut på en reise med hjertet som kompass – fra hjemmet i Nittedal til Finnmarksvidda der energien mellom natur og mennesker retter søkelyset mot store kulturforskjeller, og videre til Egypt.

Kairo, Egypt:
"Du kan gi deg nå, gå heller ned i baren og ta deg en drink, slapp av og slutt nå med dette åndelige våset!" tenkte jeg. Spenningen og redselen var så intens at jeg svettet kaldt under armene etter at den varme solnedgangen hadde avsluttet dagen. Jeg gikk ut på balkongen og tittet over til den overdimensjonerte steinkolossen som var opplyst av enorme lyskastere i mørket – Kheopspyramiden med kongens kammer. Det var dit jeg skulle; det var der jeg skulle møte min egen frykt og arroganse ...

Lenge etter midnatt banket det tre ganger på døren. Det måtte være Ib, jeg tok med meg sekken og gikk utenfor. "Er du klar?" spurte Ib idet jeg åpnet døren.

Våken treffer, vekker og inspirerer. Du vil garantert kjenne deg igjen i Mortens møter på hans åndelige erfaringsvei.

Til toppen