Veganmat på sitt beste (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202474058
Kategori: Mat og drikke
Omtale Veganmat på sitt beste

Valnøttsmør og gulrotburger på menyen

Flere og flere dropper kjøtt, egg og meieriprodukter og er på jakt etter enkle og smakfulle oppskrifter på plantebaserte retter.

Få de beste oppskriftene på veganmat fra Norges største og mest populære veganmatblogger! Jane H. Johansen har mellom 250 000 og 450 000 sidevisninger på bloggen sin hver måned og er kåret til Årets matblogger for alternativ mat 2014!

Veganmat – eller plantebasert mat - blir stadig mer populært og faller i smak blant ikke-veganere også. Folk kutter kjøtt, meieriprodukter og egg. Og de er på jakt etter gode, smakfulle og enkle oppskrifter. Jane deler av sin matglede og kunnskap på bloggen sin hver dag. Nå kommer kokeboken hennes – din inspirasjon til å lage nye veganretter – med over 100 veganoppskrifter tilpasset norske råvarer og matvaner. Finn masse godt i Veganmat på sitt beste selv om du ikke er fullt ut veganer - nyt de gode smakene, matgleden og helsemessige fordelene ved et plantebasert kosthold!

Boken inneholder over 100 oppskrifter på veganmat og gir en enkel introduksjon til vegankostholdet, praktiske opplysninger om ernæring, informasjon om råvarer og produkter, alt du trenger å ha i kjøkkenskapet og kjøleskapet, tips om tilbereding, m.m. I Veganmat på sitt beste handler det om ekte og naturlig matglede, enkle og gode tips, helse, velvære og ikke minst: god smak.

Oppskriftene i boken er inndelt i kapitlene

Frokost & lunsj, inkl. brødmat og pålegg
Middager
Snacks & småmat

Søte saker (kaker og desserter)
Nyttige nettsteder og ressurser


Blant oppskriftene finner du herlige pålegg som mandel- og valnøttsmør, kremost og auberginepate, frokoster som havregrøt med peanøttsmør og pannekaker, brød og bakst som scones og polarbrød, lunsj- og småretter som quesedias og supper, middager som gulrotburger, bønnechili, Thai style quinoaboller, pizzasnurrer med tofu-bacon, og desserter og søtt som browniekake, is og pannekaker.

Til toppen

Årets matblogger for alternativ mat 2014

Flere bøker av Jane Helen Johansen:

Om forfatter Jane Helen Johansen

Jane H. Johansen er Norges mest populære veganmatblogger og har over 450 000 besøk på bloggen sin, veganmisjonen.com hver måned.

Hun ble kåret til Årets matblogger for alternativ mat 2014. I tillegg til å være landets største veganmatblogger, holder hun fullbookede matlagingskurs sammen med Veganmannen. www.veganmisjonen.com

Til toppen