Vi er ikke alene (Innbundet)

Lær å se, høre og snakke med intelligent liv utenfor vår verden

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: We Are Not Alone
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202355845
Omtale Vi er ikke alene

Det finnes mange forskjellige verdener

Basert på vår evne til å oppfatte dem, strekker de seg fra verdener som ligger nær vår egen frekvens til slike som er svært annerledes. Livsformene i alle disse verdenene er like virkelige som vi er.

Av Kari Kahrs

I likhet med oss er de direkte forbundet med kilden til alt som er.”Alle er forbundet med alt i universet,””Vi kommer fra den samme helhetens kilde, og vi kan lære å kommunisere med en hvilken som helst del av denne helheten.” sier Atala Dorothy Toy. Enten det handler om å snakke med cellene i vår egen kropp, med dyr, planter og naturånder, eller med de uendelige kosmiske bevissthetsformene som selv har frembrakt universer og verdener, vil vi alltid være ett med denne kilden og ha tilgang til alt den rommer.

Hun har selv jevnlig kontakt med livsformer fra andre dimensjoner; de er høyst reelle og i stand til å gå inn i en gjensidig påvirkning med oss mennesker på prosjekter som er til felles nytte for begge parters verdener. De fleste av oss er i kontakt med andre verdener hver eneste dag. Vi tenker bare ikke på dem som andre dimensjoner.

Plutselig så hun
En dag satt Atala Dorothy Toy og kikket på datamaskinen sin, som hun hadde fått beskjed om at hun var allergisk mot, og som sammen med stråling fra en rekke andre apparater hun var omgitt av i hverdagen hadde gjort henne alvorlig syk. Der hun satt bestemte hun seg for å be om hjelp til å forstå hva som skjedde i henne. Plutselig ble hun slått av følgende tanke: ”Hvis det er noe som holder på å ta livet av meg, burde jeg være i stand til å se det.”

Hun opplevde et middelbart skifte i oppfatning, med ett kunne hun både se og føle energien som kom mot henne fra datamaskinen. Hun fulgte fascinert med, og tenkte at når hun var i stand til å se energiene, kunne hun sikkert også gjøre noe med dem. Tidligere hadde hun vært opptatt av den subtile energiens innvirkning på yoga- og meditasjonsøvelsene hun gjorde, men nå begynte hun å studere alt hun kunne komme over om subtile energier og deres innvirkning på oss.

Vil samarbeide med oss
Toys filosofi er at alt som eksisterer er i stand til å kommunisere med oss om vi bare ber om det. Vårt felles språk er tilgjengelig for oss via de høyere bevissthetsfeltene som gjennomsyrer hele eksistensen. Det spiller ingen rolle om det dreier seg om leveren eller lungene, hunden eller katten vår, blomster eller steiner, naturkreftenes rike, stjernene på himmelen eller andre verdener av skapninger. Hvis vi finner den rette frekvensen, og nærmer oss den med gode intensjoner, uten tanke på å utnytte og dominere, vil vi oppleve at livsformene er ivrige etter å samarbeide med oss.

Vi har alle tilgang til interdimensjonale grupper vi kan samarbeide med. Etter hvert som hennes egen bevissthet utvidet seg, ble Toy i stand til å føre bevisste samtaler med sin personlige gruppe. Det finnes mange forskjellige livsformer i hvert eneste individs gruppe og de omfatter blant annet vårt høyere selv, våre slektslinjer og de indre kreftene vi inngår avtale med før fødselen om samarbeid mens vi befinner oss på jorden. De omfatter også voktere fra de forskjellige områdene vi måtte velge å samarbeide med til enhver tid. Ved ganske enkelt å skifte frekvens kan vi opprette kontakt og kommunisere med dem.

Ut av mørketiden
Vi er en del av et meget stort, meget gammelt og meget allsidig univers med en overflod av ulike verdener. Vår evne til å oppfatte disse andre verdenene er syklisk i sin natur. I en rekke visjonære tradisjoner finnes dokumentasjon på disse forskjellige bevissthetssyklusene, blant annet i navajo- og mayakulturen, den europeiske esoteriske kulturen (inkludert Nostradamus), i hinduismen og buddhismen. Syklusene beskrives på litt forskjellige måter i hver av tradisjonene, men det er en generell enighet om at vi akkurat nå befinner oss på terskelen til en ny æra, overgangen kan skje relativt fredfullt eller voldsomt. Det er opp til oss mennesker å velge.

De kommer til oss
Toy forteller at jorden er det aspektet av skaperverket som faktisk har lykkes i å forankre sin bevissthet i det fysiske. Bare det å være i fast fysisk form som menneske er en enorm prestasjon fra bevissthetens side. Hun har erfart at jordens fysiske form og de sterke følelsene vi har lært å tøyle for å oppnå og mestre fysisk form, gjør oss svært tiltrekkende for andre livsformer. De som tiltrekkes av jorden, er livsformer som har valgt ikke å kjempe med de vitale energiene som går forut for skapelsen av fysisk form, og som derfor må bli i sin subtile form. Andre som tiltrekkes av jorden, er skapninger fra verdener som uten hell har slitt med viktige problemstillinger og som har endt med å ødelegge sin egen planet.

Mange livsformer fra verdener uten fast form har besøkt jorden enten for sin personlige gledes skyld eller for å samle inn vår genetiske materie i vitenskapelig hensikt, men det finnes også andre grunner til at de kommer til oss. Enkelte livsformer kommer for å lære. Disse omfatter engler som inkarnerer for at det skal bli enklere for dem å forstå de menneskene de er utpekt til å hjelpe. Enkelte verdener kan sende et medlem til jorden som belønning for god oppførsel; andre verdener kan sende livsformer hit som en straff for arroganse eller dårlig oppførsel. I likhet med oss vanlige jordboere har også de som kommer utenfra sine grunner til å være her. Alle har noe de skal gjøre eller lære.

Oppskrift på nærkontakt
Akkurat her og nå, eksisterer alt i universet. Men det vi ser her og nå avhenger av hvilke av universets frekvenser vi innstiller oss på, sier Toy. De livsformene vi ser omkring oss akkurat nå, kan kun oppfattes fordi vi og de er blitt enige om at vi skal oppfatte eksistens gjennom den tredje dimensjonens frekvens. Utvikler vi evnen til det, vil vi kunne oppfatte og kommunisere med livsformer i andre frekvenser, og da vil disse livsformene vise seg for oss. Et eget kapittel er viet enkle, praktiske øvelser for utvikling av evnen til å kommunisere med eksistenser vi normalt ikke oppfatter.

Det er et bredt område Toy tar for seg, alt fra rensing av atmosfæriske forstyrrelser fra mobiltelefoner til helbredelse av sykdom, fra løsing av  økopolitiske konflikter til å beskrive hvordan kommunikasjon og samarbeid dimensjonene imellom kan gi muligheter som savner sidestykke når det gjelder å løse problemer på alle nivåer. En del av den informasjonen hun formidler krever litt anstrengelse for å forstå, fordi det dreier seg om ting utenfor vår kjente tredimensjonale opplevelseshorisont. Men samtidig som hun befinner seg ”der ute”, har hun også bena på jorden. I hvert fall ett om gangen!

Til toppen

Om forfatter Atala Dorothy Toy

Atala Dorothy Toy har bakgrunn i kvekernes tro og har vært utøvende yogini i mer enn tretti år. Hun er medlem av flere esoteriske samfunn og holder ofte foredrag om subtile energier og fremtidige scenarioer for vår jord i tillegg til å gi profesjonell og personlig veiledning. I tillegg har hun skrevet boken Explorations in Consciousness.

Se hennes spennende nettside: www.crystal-life.com

Til toppen

Utdrag

Livsformer i andre dimensjoner har større energimessig bevegelsesevne enn oss. Men de klarer ikke selv å påvirke det fysiske aspektet ved problemet og trenger vår hjelp til å korrigere en situasjon. Dette lærte jeg en sommer jeg deltok på en konferanse i skogene i Maine. Mens jeg vandret i skogen, kom en skogalv mot meg og bønnfalt meg om hjelp. Jeg fulgte ham og oppdaget at flere unge trær hadde falt over selve sentrum i alvesamfunnet, over en energivirvel. Ungtrærne stengte for energien som så meget svak ut, nedkjørt og energimessig rotete. Jeg bøyde ungtrærne til side og fortsatte så min vandring. Den natten var det fullmåne, og neste dag kunne jeg nesten ikke tro mine egne øyne!!! Alvesamfunnet var totalt forvandlet, fylt av lys og energi. Skogalven fra dagen før hilste meg, og inviterte meg til å sitte midt i sirkelen. Deretter hedret han og alvevennene hans meg med en visjon av alvesamfunnet som hadde danset ut i de små timer kvelden før, for å feire.
     Alvene hedret meg ved å forsterke min bevissthet, og da jeg spurte om de hadde et budskap til elevene jeg skulle undervise, svarte de: ”Ja. Si til dem at vi trenger dem. Vi klarer ikke å gjøre jobben uten dem. Menneskene er jordens ben og armer.”

Til toppen