Yoga (Innbundet)

din vei til balanse, flyt og styrke

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 168
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272016356
Kategori: Sport og friluftsliv
Omtale Yoga

Yoga gir seg ikke!

Yoga sprer seg som ild i tørt gress – flere og flere oppdager at øvelsene gjør godt

Stress og hverdagsnerver ble en saga blott da Maria Fürst fikk kontakt med yoga – serier med pusteøvelser og kroppsposisjoner endret livet hennes totalt. I Yoga forteller hun sin egen historie og gir deg alt du som nybegynner trenger for å komme i gang, eller som øvet få ny inspirasjon.

 

Vinyasa er Marias yogaform. Den er skånsom for kroppen, samtidig som den gir kondisjon, styrke og smidighet. I tillegg til å være god fysisk trening gir kobling av pust og bevegelse en meditativ opplevelse som bidrar til å redusere stress. Maria viser deg 60 grunnstillinger med variasjoner som brukes i vinyasa. Deretter brukes disse øvelsene i 10 sekvenser med forskjellig lengde satt sammen for ulike behov. Boken inneholder også et eget kapittel om Restorative yoga, som er motparten til vinyasa. Restituerende, eller gjenoppbyggende yoga, er avslapning satt i system.

 

Med fyldig informasjon om hva yoga er, betydningen av pusten, forbindelsen til meditasjon og hva som skjer i kroppen, alt illustrert med innbydende bilder i farger og sort-hvitt.

Til toppen