Yoga når det gjelder (Heftet)

for oss selv, hverandre og tiden vi lever i

Forfatter:

Trond Ivar Hansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 221
Illustratør: Hansen, Trond Ivar
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282201407
Kategori: Selvutvikling
Omtale Yoga når det gjelder

Yoga av matten

Om hvordan yoga kan være et riktig verktøy for en verden som har gått av hengslene

Siw Aduvill løfter blikket fra tradisjonell yoga, som handler om å forene sinnet og kroppen, og retter det mot områder der hun mener yogapraksisens sanne betydning kan spille en avgjørende rolle. I boken utforsker hun ikke bare på hvilken måte yoga kan hjelpe hver og en av oss til å øke vår indre styrke, men også hvordan det positive og relasjonsfremmende sinnelaget en jevnlig yogapraksis frembringer i oss kan orientere oss mot en bedre måte å ta vare på hverandre.

 

Boken er samtidig historien om sirkusartisten som møtte veggen. Siw turnerte verden over etter avsluttet sirkusskole i England, med forestillinger og sirkusundervisning. Videreutdanning som sirkusregissør ble viet tid samtidig som hun lanserte en rekke spennende sirkusprosjekter. Etter å ha sjonglert med for mange baller i luften på samme tid, sa kroppen stopp. Yoga ble gradvis veien tilbake fra utmattelsessyndromet som hadde slått til. Yoga ansporet henne også til en dypere filosofering omkring verdien av yoga i det store livet – verdien av yoga utenfor matta. Yoga når det gjelder rommer spenstig tankegods dynamisk formidlet gjennom et «kroppsnært» språk, godt hjulpet av festlige fargeillustrasjoner – en klok bok om å ivareta den sanne verdien av yoga.

 

«Er du opptatt av yoga, vil du elske boka. Er du bare nysgjerrig på boka, vil du komme til å elske yoga!»

Til toppen

Om forfatter Siw Aduvill

Siw Aduvill er yogainstruktør med utdannelse fra Australia, Frankrike og USA. Hun har også bakgrunn fra moderne sirkus. Siw formidler yoga som et verktøy for å finne balanse både på og utenfor yogamatten. Med Yoga når det gjelder flytter hun blikket fra øvelser, kropp, pust og filosofi til å betrakte yogautøverens indre erfaring i et samfunnsmessig perspektiv.

Til toppen