Enkle verktøy for en bedre hverdag

Hovedbok Avbestillingsfrist 27.01.

Et dypdykk i demens

Håp ved demens og Alzheimers sykdom

Om hva som forebygger og hva som bremser Alzheimer og andre demensformer.

«Folk flest hører sjelden om de virkelige gjennombruddene i forståelsen av Alzheimers sykdom fordi de dominerende mediene og legestanden sjelden setter fokus på dem.»

«Du er lysets vokter»

Healer over natten

Cathrine levde et tilsynelatende vanlig liv uten noen form for åndelige evner. Brått og uventet erfarte hun at hun hadde healerevner og kunne kommunisere med flere enn hva øyet kan se. 

«Tenk om det hadde gått an å ta skjermbilde av det jeg ser i hodet!»

En sterk historie om kraften i de små øyeblikkene

Pihl i hjertet

og

"Jeg hadde prøvd å bygge et univers som skulle inspirere leserne til nettopp å ta små pauser i hverdagen. Men underveis hadde jeg gått meg vill, og glemt mine egne råd. Det var på tide å ta livet mitt tilbake." En bok om å omfavne det lille og tilgi det store, en enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere.

Healing med symboler

Helbred ditt liv med Life Alignment

Life Alignment er historien om hvordan et unikt healingsystem i løpet av to tiår i all stillhet er blitt overlevert fra høyere makter og andre dimensjoner til naturmedisineren Jeff Levin. Boken er skrevet av britiske Philippa Lubbock som selv underviser i metoden.

CD

CD

Eckhart Tolle er blant de mest originale og inspirerende åndelige lærere i vår tid

Lev her og nå!

Lev her og NÅ! har et enkelt budskap: Tilstedeværelse i øyeblikket er nøkkelen til indre fred og frihet. Bryt identifikasjonen med tanken, vær tilstede her og nå, i det som er, så vil lidelser og problemer opphøre.

Når den feminine ånd våkner

Kvinnesjelens kraft

Ifølge en gammel andinsk profeti vil kvinnesjelen en dag våkne etter lang tids dvale og kjempe for å utrydde alt hat og all ødeleggelse i verden og åpne veien for fred, fellesskap og harmoni. Den sanne historien i Kvinnesjelens kraft om den peruvianske kvinnen Kantu er et tegn på at dagen nærmer seg.

Bli medlem!