Døren til selvutvikling vender innover – Energica viser deg rommet for indre vekst.

Energica – for indre vekst

Blir hverdagen borte i kjas og mas? Er du i ferd med å miste kontakten med deg selv? Føler du et behov for nye impulser og indre påfyll?

Bokklubben Energica har bøkene og varene som få andre bokklubber har! Vi har bøker om spådomskunst, tarot, magi og mystikk, om åndelig vekst og forvandling, om kroppens selvhelbredende evner og om mat og helse, også grønn mat og vegan. Les og lær om yoga, meditasjon og mindfulness, healing, drømmetydning, ny bevissthet, sjamanisme, chakraer, krystaller, kommunikasjon med dyr, telepati, kanalisering, høysensitivitet, engler, åndelige hjelpere, nær døden-opplevelser, livet etter døden, reinkarnasjon, personlig utvikling, holistisk helse, alternativ helse og livsstil. Dette er alternative bøker for deg som er opptatt av holisme, helhetlig helse, samspillet mellom sjel, kropp og sinn.
Vi har alternative varer og produkter som aura spray, livets blomst, drømmefanger, spådomsverktøy, orakelkort, tarotkort, spådomskort, qigongkuler, runer, malakjede, magnetarmbånd, røkelse, statuer, figurer, hellig geometri, pendel og vinduskrystall. Vi selger også veiledete eller guidede CD-er for meditasjon, og CD-er med musikk for meditasjon, massasje, avspenning og hvile. Vi selger også DVD-er med alternative filmer og alternative dokumentarer.

Nina Normann Ferguson
redaksjonssjef

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

Følg oss!

Facebook