Jaktmåne over åker

Mystikk i luften.

14. september er det fullmåne og denne fullmånen blir også kalt Jaktmåne. Det er tiden på året for jakting og sanking, det er tiden for å samle inn provisjoner for vinteren. Du kan hermetisere og sylte dine favorittgrønnsaker, henge urter til tørk og lage herlige krydderblandinger som passer til kraftfulle retter når vinteren kommer. Nå er også tiden for å starte på nye kreative prosjekter som du kan holde på med når det blir for kaldt å være ute. Kanskje liker du å strikke eller hekle? Du vil være takknemlig for at du startet med dette når kulden setter inn for fullt om ikke lenge.

Denne fullmånen faller en uke før Allehelgensaften og kveldene er nå kalde og klare.

I denne perioden sies det at sløret mellom vår verden og åndeverdenen er på sitt tynneste og det er luftelementet som er knyttet til denne fullmånen. Det er derfor en perfekt tid for fokusere på kommunikasjon og å styrke sinnet. Det er en god tid for å gi slipp på gamle bekymringer og tillate ny energi inn i livet.

På denne tiden av året er ametyst en flott krystall å bære. Det er kjent som en krystall som beskytter oss mot negative energier. Ametyst fremmer også healing og spirituell utvikling og vil hjelpe deg til å fokusere energien din i riktig retning.

Vi ønsker alle en flott Jaktmåne!