Her er våre topp 3 heksefilmer!

Heksesiluett

Energicas filmtips

Hokus Pokus (org. tittel: Hocus Pocus)

Med: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

31. oktober 1693 i Salem, Massachusetts, tar 3 onde hekser en liten pike som de stjeler livsenergien til, slik at de kan holde seg unge. Den lille jentas bror prøver å redde henne men blir istedenfor gjort om til en svart katt av de 3 onde hekse-søstrene, samtidig faller heksene i dvale. 300 år sener flytter en ung gutt, Max, til Salem med familien, det er Halloween og han skal ta med lillesøsteren sin på knask eller knep. Ved et uhell vekkes heksene igjen og de er på utkikk etter et nytt pikebarn de kan stjele energien til, og Max og hans lillesøster blir målet. Klarer de å komme seg unna?

Denne finner du på Netflix

 

Magiens makt (org.tittel: Practical Magic)

Med: Sandra Bullock, Nicole Kidman

To unge søstre, Gillian og Sally, flytter til sine to tanter etter foreldrenes død. Tantene er hekser, likeså de unge søstrene. Gillian og Sally ser hvordan tantene, ved hjelp av trolldom og magi, endrer kjærlighetslivene til kvinner som kommer og banker på døren deres. Da de ser dette bestemmer Gillian seg for å forelske seg så fort som mulig mens Sally sier en trolldom som gjør det umulig for henne selv å finne sin utkårede. Familien er fra hundrevis av år tidligere forbannet til å alltid være ulykkelig i kjærlighet. Vi følger søstrene, og tantene, mens de manøvrerer seg igjennom livet som hekser og på kjærlighetens vanskelige, og noen ganger farlige, vei.

Denne finner du på HBO Nordic

 

Stardust

Med: Michelle Pfeiffer, Claire Danes, Sienna Miller

Basert på Neil Gaimans roman med samme navn. Filmen starter i Wall hvor en ung gutt med navn Dunston Thorn lever sitt litt kjedelige liv og bruker all tid og penger på landsbyens vakreste, Victoria, som han er veldig forelsket i. En kveld ser han en stjerne falle på andre siden av the Wall, veggen, som har gitt landsbyen navnet sitt. Han bestemmer seg for å hente stjernen og gi den til Victoria slik at han kan fri til henne. Bak veggen finnes et annet rike, Stormhold, fylt av hekser, onde prinser og magi. Raskt viser det seg at det er flere en Dunston som vil ha den falne stjernen, og de gir seg ikke for enhver pris.

Denne finner du på Netflix

Malakjede + 3 bøker

Din pris: 0,- *Porto kr 129,-