Helgekurs i healing 15.-16. juni 2019 i Oslo

Kursavgift 2800 kr, men Energica-medlemmer får 350 kr i rabatt.

Kursinformasjon og påmeldingsdetaljer: http://www.healermary.com/healing-kurs/

På kurset vil du dele 5 healinger med andre deltakere. Du mottar healing og du lærer å forstå sammenhengen mellom din kropp og din bevissthet og hvordan kroppen kan heales.

Ingen forkunnskaper nødvendig. Det er både for nybegynnere og for de som allerede har erfaring med energiarbeid og healing.

Kurset blir presentert av Anne-Birte Christensen som har undervist i Body Mirror healing og synskurs siden 1990. Hun er den eneste instruktøren autorisert av Martin Brofman til å undervise i Body Mirror healing i Norden.

Dette unike healing-systemet er utviklet av Martin Brofman, fra USA, etter at han hadde helbredet seg selv fra kreft, som legene betraktet som uhelbredelig. Body Mirror er en syntese av vestlig psykologi og østlige filosofier basert på chakraene. Fordi hver av disse er forbundet med deler av bevisstheten, samt deler av kroppen, lar de oss lese kroppen som et kart. Spenninger i kroppen reflekterer spenninger i bevisstheten, og chakraene kan brukes som et redskap for å forstå sammenhenger og veier til helbredelse.

Å være lykkelig og ved god helse er forbundet med å tenke selv, ta ansvar for livet ditt og det som skjer, og å være deg selv.

* Alle har potensialet til å bruke disse metodene effektivt.
* Det finnes ingen symptom, ingen sykdom som ikke allerede et eller annet sted har blitt healet.
* Det én person kan gjøre, kan vi alle gjøre.
* Vi tror at alt kan heales.

Kursinformasjon og påmeldingsdetaljer:
http://www.healermary.com/healing-kurs/