Drikk deg sunn!

Danske Sandra Pugliese er opptatt av smak, sanselighet og sunnhet. Vitaminfylt vann er ikke bare blitt en fryd for øyet og en opplevelse for ganen, du får også vite hva de ulike ingrediensene gjør for fordøyelsen, helsen og velværet. Som hun påpeker, er vann i seg selv utrensende, og med tilsetning av bær, frukt og grønt vil kroppens naturlige avgiftningsprosess stimuleres ytterligere.

 

Gulrot, appelsin og salvie (se bildet):

Høvle gulroten fint med et mandolinjern eller et spiraljern, det setter mest smak på vannet. Tilsett en appelsinskive og et par salvieblader og fyll opp med iskaldt vann. Hvis du er så heldig å få tak i små babygulrøtter med gress, benytter du disse. Del noen av dem i to for å få mer smak.

Nyttig info om salvie:
Spesielt rik på vitamin A, K og B6 samt folat, kalsium, mangan, jern og magnesium. Den er også rik på antioksidanter. De eteriske oljene i salvien stimulerer hjernen til bedre hukommelse og konsentrasjon, og er ypperlige når det gjelder å styrke immunforsvaret.