Kjære medlem

Søren Lange og Mette Bender vet hva tarmen din vil ha for at immunforsvaret, helsa, magen og vekten skal fungere optimalt: prebiotika. Tror du at det er et medikament som kun selges i utvalgte helsekostforretninger eller er en reseptbelagt apotekervare, tar du fryktelig feil! Prebiotika får du «rett rundt hjørnet», det forekommer naturlig i mat som hvitløk, sikorisalat, fullkorn, grønnkål, tomat, brokkoli, bønner og linser som du finner i nærbutikken din!

Prebiotika styrker de gode tarmbakteriene du allerede er utrustet med fra naturens side. Kalaser, overdreven helgekos, julegilder og – mer nærliggende – grillsesongen kan lett utfordre tarmens bakteriebalanse og skape et underskudd av dens gode venner. Det merker du raskt i form av alskens ubehag. Like raskt kjenner du at magen, humøret, energien, konsentrasjonen og det generelle velværet smiler til deg når du øker på med prebiotika. Følg bokens firedagerskur og sjekk selv!

 

Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef