Bonusmagasinet 6/2017

Opptil 75% rabatt!

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet og på nettsiden når du handler.

Har du allerede spart opp bonuskroner – husk å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.


Bla i Bonusmagasinet her!
 

Gjelder til 6. oktober

Kryssordgiganten

Kryssordgiganten er det komplette hjelpemiddelet for enhver kryssordentusiast! Den består av fire deler – kryssordleksikon, fremmedordbok, synonymordbok og omvendt fremmedordbok. Boka gjør det lettere, morsommere og mer lærerikt å løse kryssord!

Lahlums Quiz vol.2

648 spørsmål og svar fra alle samfunnsområder, fra det helt enkle til det virkelig utfordrende. Hver kategori er inndelt i tre vanskelighetsgrader, slik at alle vil finne noe som passer deres kunnskapsnivå, og hele familien kan konkurrere med hverandre – på like vilkår.

Hobby Se alle

Lydbok Se alle

Sjel, kropp og sinn Se alle

Born to run

I «Born to Run» beskriver Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant «poesi, fare og mørke» som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker – fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor «Born to Run» har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.

Sov deg til suksess!

Du er sikkert ikke overrasket over å høre at måten du sover på og hvor mye du sover er av betydning for din våkne tilstand. Men du visste kanskje ikke at du ved hjelp av mental trening kan påvirke underbevisstheten til å gjøre nattedrømmene dine mer positive og rettet mot dine mål i våken tilstand. Ved hjelp av metoden Judymay Murphy kaller New Dreaming kan du jobbe med deg selv om natten (også)! Når du lærer å utnytte den positive energien fra nattens drømmer, kan den føre deg et steg nærmere en virkeliggjøring av dine store og små drømmer i livet.

Veskelys LED

Veskelys fra Lexon

Vanskelig å finne frem i vesken? Det lille LED-lyset fra Lexon er utrolig sterkt, enkelt å bruke og enkelt å feste i vesken med magnetlås. Trykk på bryteren for å skru på, og slipp bryteren for å skru av. Materialet er silikonplast. Leveres med batterier ferdig på plass.
 

Trines mat 2

Mer mat fra Trine!

Trine Sandberg, Årets matblogger 2014 og bestselgende kokebokforfatter med nærmere 120 000 solgte eksemplarer av Trines mat, har samlet enda flere oppskrifter mellom permene i bok nummer to.

Supper, vegetar- og pastaretter, fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter, seks ulike ukemenyer, festmeny, venninnemiddag og italiensk aften venter på deg mellom to permer. Et større kapittel med Trines beste bakst - alt fra brød og boller til kaker og kjeks, frister store og små.

Starten på blogg- og kokebokfenomenet Trine Sandberg (50) fra Lørenskog var blant annet hennes ønske om å overlevere familieoppskrifter til døtrene sine da de flyttet hjemmefra. Hun oppdaterer bloggen og Instagram regelmessig og er svært etterspurt i media.

For tiden har hun permisjon fra jobben som jurist i Utdanningsdirektoratet. Hun er kåret til Årets matblogger 2014 og nyter stor respekt blant sine trofaste lesere, kokker, forfattere og bloggere.