Stort januarsalg!

Bonusmagasinet 1/2018

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet og på nettsiden når du handler.

Har du allerede spart opp bonuskroner – husk å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.


Bla i Bonusmagasinet her!
 

Gjelder til 2. februar

Bøker / produkter fra magasinet:

Ta kontroll over egen vekt - og forbli en slankere utgave av deg selv!

Aldri mer jojo-slanker

Bli din egen coach. Du får en fremgangsmåte du kan bruke for å bryte mønsteret. Du får tips og råd underveis. Og for å være helt sikker på at du har klart det, går opplegget ikke bare frem til den dagen du har nådd ønskevekten, men enda tre år inn i fremtiden.

Aldri mer jojo-slanker av Kari Sørlie (Innbundet)
Innbundet

Bestselgere

Romaner

Romanserien hele verden snakker om, spar kr 200,- per bok!

Krim og spenning

Drømmer dreper ikke

Når den familieeide fabrikke eksploderer midt på natten, er det så vidt Kate unngår å bli drept. De underlige omstendighetene gjør at det spekuleres i om hun har noe med eksplosjonen å gjøre. For hva skulle hun på fabrikken på denne tiden av døgnet? Og hvorfor var Gus, en pensjonert arbeider, der sammen med henne?

Drømmer dreper ikke av Mary Higgins Clark (Innbundet)
Innbundet

Verdt å dø for

Reacher kommer i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer innbyggerne i et lite bondesamfunn. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris, men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet.

Verdt å dø for av Lee Child (Innbundet)
Innbundet

Fakta

Per

Hele livet har Per Fugelli slåss for et raust og rettferdig Norge. Sønnen Aksel mente det var på tide å gå Per på klingen. Resultatet ble en barsk og ærlig, men også varm og munter fortelling om livet til Per.

Innbundet

Bruk naturens skatter!

På naturlig vis

Våre fire årstider gir deg et vell av muligheter for bruk av naturmaterialer. En helårsbok som er delt inn i fire hovedkapitler: høst, jul og vinter, vår og sommer. Finn skattene i naturen og bruk vekstene til dekorasjoner, kranser, bilder og dine egne kunstverk.

På naturlig vis av Kari Renberg (Innbundet)
Innbundet

Bergan sekk

Bergan Hugger ryggsekk 30L stålblå

Kvalitetssekk fra Bergans som kan brukes til det meste – uansett om du skal på fjellet, til byen, på jobb eller på trening. Farge: stålblå. Vekt 385 gram.

Ut med ungene - frisk luft i lungene!

Harvest hakkespettbok

Her er hakkespettboka for alle småbarnsfamilier som trenger råd og tips om uteaktiviteter. Det handler om å være ute sammen med barna og hva man kan finne på av morsomme og ikke minst lærerike aktiviteter. En bok for hele kroppen og hele familien!

Innbundet

Hobby

Kokebøker / Lydbøker

Dekorer de lekreste kaker og cookies

Dekorsett i silikon

Med dekorasjonssettet fra Lékué kan du lage den vakreste pynt til kaker og desserter ganske enkelt og greit. Settet består av en silikonmatte, tre ulike mønstermaler og en dekorpenn. Enkel oppskrift på sjokoladefigurer følger med.

Et ramsalt drama uten litterært sidestykke!

Hvitt hav

Her er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige -- en dramatisk kjærlighetshistorie fra Barrøy i året 1944-45. Ingrid tror hun er alene på øya, men får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Denne gang spenner Roy Jacobsen opp et enda større lerret, og leverer en sterk og handlingsmettet roman om et skjebneår i norsk historie.

Hvitt hav av Roy Jacobsen (Lydbok-CD)
Lydbok-CD

Sjel, kropp og sinn

Ting & tang

To vakre skåler fra iittala

Kastehelmi klar dessertskål 35 cl, 2-pk

Kastehelmi betyr duggdråper på finsk. Mønsteret ble designet av Oiva Toikka i 1964, men relansert i 2010. Skålen rommer 35 cl og er perfekt for servering av desserter og forretter, snacks eller som dekor. Tåler oppvaskmaskin.

Diverse

Brettspill - alltid like populært!

Stormenes tid

Strategi-brettspill der spillerne samarbeider om å oppføre den store katedralen i Kingsbridge. Du må ha et våkent øye for de mulighetene som dukker opp underveis. Bare på den måten kan du gjøre deg fortjent til tittelen som den største byggmesteren av dem alle!

Spilletid: 90-120 minutter. 2-4 spillere, fra ca. 12 år.

 

Forbrenn fett mer effektivt

50 snarveier til fettforbrenning

Lær alt om slankeeffekten av morgentrening, grapefrukt, rødvin og nøtter. Visste du at D-vitamin er avgjørende for fettforbrenningen? Uansett hvilken diett du følger, vil slanking gå raskere med disse rådene. Jo flere dietter du følger, desto større effekt.

50 snarveier til fettforbrenning av Fredrik Paulún (Innbundet)
Innbundet