Spesialtilbud

MAISALG

Salg på fjorårets titler | Førstemann til mølla | Gjelder så langt lageret rekker!

Salg på fjorårets bøker!

Årsplanlegger 2020

Hemmeligheter

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

Årskalenderen utkommer for 29. gang! Nok en gang har forfatteren laget en klok, vakker og humoristisk kalender – en liten perle, et kunstverk, noe å smile litt av hver dag. Kalenderen er den perfekte gaven til deg selv eller dem du er glad i. Det er alltid lett å kjenne seg igjen i Iben Sandemoses skildringer av livets oppturer og nedturer.

Praktisk veiledning i å styrke ditt indre og ytre liv ved å leve i tråd med sjamanistiske verdier. Lær å forvandle det hverdagslige til noe hellig og åpne hjertet ditt for den evige skjønnheten som forener alt som er.

Kjent med de vanligste yogaøvelsene og kunne tenke deg å gå videre? Da vil du ha glede av Bente Helene Scheis nye yogabok med øvelser og stillinger for den som allerede har gjort litt yoga og definerer seg selv som viderekommen!