Retur

 

Angrerett

Har du glemt å avbestille, kan du i henhold til lov om angrerett returnere bøker eller produkter innen 100 dager etter at pakken er mottatt.

Fakturaen må betales dersom du beholder pakken utover betalingsfristen. Innbetalt beløp godskrives når vi mottar returen. Pakken må returneres ubrukt og i originalemballasjen. Hvis pakken returneres før betalingsfristen, legger du fakturaen med i pakken. Har du ikke fakturaen tilgjengelig, fyller du ut angrerettskjema og legger det med i pakken. Porto betales av deg. Vi forbeholder oss retten til å belaste deg for ubetalt porto. Kundeservice trenger ingen informasjon fra deg dersom du velger å returnere pakken. Ønsker du å lese igjennom eller legge ved angreskjemaet klikk her. Returadressen finner du på baksiden av originalemballasjen.

OBS: Det er ikke angre- eller returrett på nedlastbare produkter.
 

Reklamasjon

Er det feil eller mangler ved leveringen eller på varen, ta kontakt med kundeservice.
 

Portoregning

Har du ikke betalt porto når du har sendt en pakke eller brev med Posten, kan de etter regler av 1.1.2002 fakturere deg for ubetalt porto. Dette er ikke en faktura utstedt av oss, så har du spørsmål om denne må du ta kontakte Posten direkte på telefon 810 00 710 eller e-post Kundeservice@posten.no.
 

EE-avfall

Elektriske og elektroniske artikler skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar derfor imot denne type avfall, generert av Tanum Bokklubber, gratis. Du kan sende avfallet i retur til Tanumbokklubber, 0540 Oslo.