Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på telefon 21 89 60 60

Vi er alltid på utkikk etter å bli bedre. Derfor er tilbakemeldingen din viktig for oss. Har du spørsmål, hjelper vi deg gjerne.

Finner du ikke svar på det du lurer på må du gjerne kontakte oss på telefon
21 89 60 60. Generell informasjon vedrørende registrering, levering, retur av varer, faktura og nedlastbare bøker finner du i menyen. Er spørsmålet knyttet til bestilling, anbefaler vi at du oppgir ordrenummeret slik at vi kan hjelpe deg raskere.

Kundeservice er åpen mandag-fredag 08-19. Ordretelefonen er åpen hele døgnet. Telefon 21 89 60 60.

Har du en sak som haster, ring oss gjerne så får du svar med en gang. Du kan også ta kontakt ved å sende oss en melding. Skriftlige henvendelser blir besvart innen 3-5 virkedager.

---------------------------------------

Viktig informasjon:

Etter mange fine år skal bokklubben Energica avvikles i løpet av året.

Hovedboken i blad 5, Kunsten å finne ro av Audun Myskja, var den siste hovedboken i Energica.

Medlemskapet i klubben fortsetter en stund til så du kan fortsatt handle på hos oss til gode medlemspriser. Akkurat nå har vi mange gode tilbud på bøker og fine ting til deg som er medlem. Gjør et kupp i dag!

Nettbutikken energica.no vil være tilgjengelig utover høsten 2020.

Etter det vil du finne nyheter og bestselgende bøker om Sjel, kropp og sinn i våre andre bokklubber hobbyklubben.no og bestselgerklubben.no. Du kan logge inn der med brukernavn og passordet du har i Energica og handle som vanlig.

Tusen takk for følget, vi ønsker deg hjertelig velkommen til en av våre andre bokklubber! Du kan lese om alle bokklubbene våre på tanumbokklubber.no

 

Hilsen oss i Tanum Bokklubber