21.—24. september Oslofjord Convention Center

RETREAT

Retreat over 5 dager med åndelig lærer Eckhart Tolle og partner Kim Eng i Stokke ved Oslofjorden i Vestfold. Deltagere fra hele verden vil møtes i Eckhart Tolles lære om betydningen av å være til stede i øyeblikket.

I 2015 var 650 mennesker fra 53 land samlet i Stokke for å være med på retreaten med Eckhart Tolle og Kim Eng. Det ble en helt unik opplevelse. I september inviterer Magasinet Visjon til ny retreat!

 

Mer informasjon hos arrangør:

Magasinet Visjon, www.magasinetvisjon.no

Det er nå du lever

Eckhart Tolles mesterverk avslører forvandlende sannheter som har kraft til å frigjøre: Først når vi erkjenner at vi skaper vår egen lidelse, kan vi frigjøre oss fra smerter, frykt og nevroser – en gang for alle.

Finding Your Life's Purpose

Å være til stede i hvert øyeblikk av ditt liv er den sanne meningen med ditt liv – for i kjølvannet følger nettopp det du søker: sinnsro, dyp livsglede og en sann opplevelse av deg selv og virkeligheten.

 

Spilletid: Ca. 1 time og 30 minutter
Med norsk tekst

To Think or Not to Think

Tenker du? Rett oppmerksomheten din innover og finn ut om du tenker. Du tenker nemlig ikke alltid. Ingen tanker, bare nærvær - og du er ikke blitt borte. Hva kan du tilføye dette øyeblikket ved å tenke? Ingenting,sier åndelig lærer Eckhart Tolle. Om verdien av stillhet.

Spilletid: 51 minutter, med norsk tekst.