Arrangør: Fengshuiskolen i Norge&Norden

Du som medlem får 25% rabatt!

 

 

 

 

Klassisk feng shui er et omfattende fag, men lett å bli hekta på og betatt av fordi det er så meningsfylt. Innsiktene skaper dyp gjenklang. FENGSHUISKOLEN, Nordens eneste skole for klassisk, autentisk feng shui, tilbyr en toårig utdannelse (12 helgesamlinger à tre dager), som setter deg i stand til å arbeide som profesjonell feng shui-rådgiver. Lurer du på om klassisk feng shui kan være et studium for deg, men tør kanskje ikke kaste deg ut i det? Da anbefales du innføringskurset ved skolen. Der finner du svaret!

 

Se også: www.fengshuiskolen.no

 

 

Omfattende, nyttig og givende helgekurs med Master Reni Aleksandra Hagen

Nysgjerrig på feng shui?

Hvorfor er klassisk feng shui et tidløst fag og mer aktuelt enn noensinne? Hva skiller klassisk feng shui fra alt annet som kaller seg «feng shui»? Få en omfattende, nyttig og givende innføring på helgekurs 2. og 3. september i Oslo!

Lær hvordan natur, bygninger og ulike former omkring boligen påvirker oss på godt og vondt, om livsenergien – chi – om yin og yang, de sykliske livsprosessene uttrykt gjennom fem elementer, om trigrammer og heksagrammer, flygestjerner, himmel-, jord- og menneskehell. Og mye mer! Ta med plantegning og tomtekart sammen med alle spørsmålene du har!

Tid: 2.– 3. september 2017 (10.00 - 17.00 begge dager)
Sted: Oslo sentrum
Pris: kr 2800,- inkl. kurshefte og forfriskninger
25% rabatt for Energica-medlemmer: Du betaler kun kr 2100,- (Oppgi medl.nr. ved påmelding.)


For påmelding / mer informasjon:
Tlf: 41411429, Mail: reni@bedreliv.no

Feng shui funker – les og la deg fenge!

Se opp se ned

Forbindelsen mellom oss, huset vårt og omgivelsene våre er sterke. Se opp se ned forteller deg hva feng shui egentlig er, hva en profesjonell utøver av klassisk feng shui kan avdekke av gunstige og mindre gunstige innflytelser omkring deg, inne og ute, og hvordan du kan oppnå bedre flyt og større hell og trivsel i livet.