Kjære medlem

Tenker du at Kyle Gray oppfordrer deg til å gå i (lys)krigen for andre, for dem som trenger å bli ledet til sitt lys, av ditt lys, så har du rett. Men han oppfordrer deg like fullt til å gå i den samme krigen for deg selv, la ditt lys skinne uten filter.

Jo mer vi arbeider med våre egne «greier», desto mer kraftfulle (lys)våpen blir vi gitt til å nedkjempe mørket, vårt eget og andres. Dette er lysets tid på kloden; det venter på å slippe til i oss alle – kjenner du deg kallet til å rydde vei for kjærlighetens, medfølelsens og omtankens verdier, så gir Kyle deg våpnene i Lyskriger.

Les mer

Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef

Bazar!

Yoga i kroppen

Yoga anatomi

og

Om hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelser i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Et uvurderlig referanseverk for alle utøvende av yoga.

Om alt hun ser

Alt jeg ser

Lilli Bendriss forteller om sitt eventyrlige liv, fra unge år på Sunnmøre til dagens spøkelsesjakt i Åndenes makt.
Om hvordan det egentlig oppleves å få kontakt med ukjente krefter samtidig som hun reflekterer over oppgaven hun er blitt tildelt i dette livet: Å være et talerør fra kosmos; bygge en bro mellom verdenene.

Inspirasjon til å finne den rette

Astrologiske lykketreff

Om hvordan du kan bruke stjernetegnet ditt til å finne drømmepartneren. Vet du hva som gjør deg lykkelig, og hva du trenger i et forhold, vet du også hvem du skal lete etter.

Ditt eneste uerstattelige organ

Hjernen er stjernen

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? Hjernen er stjernen innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.

Klar, ferdig, koble av!

Unplug

Logg ut og meditere en liten stund hver dag for å få ny kraft og energi! Ved å lære deg å koble av og meditere vil du bli mer bevisst tilstedeværende og nyte livet mens det faktisk skjer. 15 minutter om dagen kan forandre livet ditt!

CD

Småtrist og deppa? Stress ned!

Hverdagslykke

Sett pris på det du har og nyt øyeblikket! Psykolog Daniel Bergheim Botnmark er klar over at det er lettere sagt enn gjort. Nettopp derfor har han samlet forskning og erfaring i tolv kraftfulle, konkrete og morsomme øvelser som hjelper deg til å stoppe opp og ta et skritt nærmere gleden.

La deg inspirere til fornyelse og foryngelse av kropp og sinn

Hvile

Ved hjelp av fysiske avslapningsteknikker som yoga, meditasjon og pusteøvelser med tillegg av mudraer, bandhaer og urlyd, viser Yogi Ashokananda ved hjelp av tekst og tretti fargeillustrerte trinn for trinn-øvelser at kroppen er inngangsporten til sjelen. La deg inspirerer til fornyelse og foryngelse av kropp og sinn!

Avvis din indre kritiker!

Selvmedfølelse - finn din indre venn

Selvmedfølelse er å være snill med deg selv når du opplever nederlag. Det er ikke det samme som selvmedlidenhet, som betyr å synes synd på deg selv.
Når vi viser selvmedfølelse, ber vi vår indre kritiker tie, og vi viser oss selv like stor forståelse som vi ville vist en venn i vanskeligheter.

Bli medlem!