WELLBEING FESTIVAL BERGEN 6.-8. APRIL

Møt Michael Winger

Jeg ser deg

Michael Winger er kjent fra media for sine uvanlig klarsynte evner som han bruker til å finne savnede personer. Han leser energier og fanger opp hendelser som har skjedd, uten noe forhåndsinformasjon. Vi får et spennende innblikk i arbeidet med savnetsaker, hører hans personlige utviklingshistorie og lærer metoder for å utvikle klarsyn.

Besøk Energicas store bokstand med masse gode messetilbud på bøker og annet!

Tre hele dager med fokus på helse - og velvære, meditasjon, healing og ulike former for yoga, dans med mer - over 100 utstillere, mer enn 100 foredrag, presentasjoner og workshoper og rundt 3000 forventer besøkende.

Møt Michael Winger og Lilli Bendriss!

 

Vi gleder oss til messedagene og til å se deg!

 

Arrangør: Magasinet Visjon

 

Se programmet HER

Døden er bare begynnelsen

Michael Winger, klarsynt medium, tar for seg livets store spørsmål: Hva skjer når vi dør? Gjennom samtaler med åndene og sjelene til en rekke personer i ulike aldre og med ulik dødsårsak, gir han oss en unik innsikt i hva som venter oss den dagen vi dør.

Møt Lilli Bedriss

Reisen- Guidet meditasjon

Reisen tar deg med gjennom et landskap som fra Lilli Bendriss sine ord skapes gjennom din fantasi. Reisen vil snakke til deg og hente frem gjemte minner fra ditt indre skattkammer. De vil minne deg på hvem du er og gi deg kraft til å bli enda mer. Du vil kunne møte deg selv i mange skikkelser; som en skuespiller lærer om seg selv gjennom å tolke forskjellige roller, vil du kunne hente frem muligheter i deg selv.

Energibalansering for hus og hjem

Energibalansering for hus og hjem er en guidet visualisering av og med Lilli Bendriss, som renser og balanserer energien i hjemmet ditt, og i deg selv. For dere er uløselig knyttet til hverandre.

Lilli Bendriss har over 20 års erfaring med å rense hus og hjem. Hun er din personlige veileder gjennom hele prosessen.

Spilletid: 29 minutter