Velkommen til Energica!

Hvem er din læremester?

Hovedbok Avbestillingsfrist 20.11.

Kjære medlem

Du har en medfødt læremester som skjuler seg i det som er ditt styrende chakra, ditt hovedchakra. Stephanie S. Larsen hjelper deg til å peile inn læremesteren som kan være en av syv, og som ikke skal lære deg noe nytt, men vise deg hva du kan – men ikke er klar over at du kan.

«Målet med å finne ut hva som er hovedchakraet vårt,» sier Stephanie S. Larsen, «er å bli bedre i stand til å bli kjent med hvem vi dypest sett er og hvordan vi fungerer sammen med andre; utvikle og bearbeide våre sterke og mindre sterke sider for å bli et mer harmonisk menneske.»

Les mer

Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef

Bazar!

Tanker om livet og verden fra virkelighetens «Den lille prinsen».

Se, vite, tenke

La deg inspirere av de følelsesladde og filosofiske tankene om livet og verden fra en av vår tids yngste og mest oppsiktsvekkende forfattere, 9 år gamle Bao Nakashima fra Japan. Kraften i Baos enkle ord har inspirert hundretusener som søker nye måter å forstå seg selv og verden på.

CD

Den store og lille arkana fremstilt slik du neppe tidligere har sett dem

Niatel tarotkort

Den store og lille arkana fremstilt slik du neppe tidligere har sett dem. Fargesterke, kraftfulle motiver malt av det italienske økosamfunnet Damanhurs grunnlegger. Uttrykket kalles selfica, en disiplin som gjør det mulig å tilegne seg og styre intelligente energier

Bli kjent med verdens mytiske skikkelser

Mytologium

Alle folkeslag har sine egne myter om hvordan jorden ble til – utrolige historier om helter, guder, gudinner og mystiske skikkelser. Bli med på en reise jorden rundt, til verdens mest fantastiske fortellinger!

Om å velge å være kraftfull, sterk og brennende – med masse kjærlighet!

Lyskriger

En lysarbeider er en hvilken som helst person som har hørt det indre kallet til å utgjøre en forskjell i verden; lyskrigeren er den som velger å svare på kallet. Det er ikke alltid lett.

La nissefar spre godlukt!

Røkelsessett nisse

Et festlig lite røkelsessett som inneholder 8 kjegler røkelse, en nisse som røkelsesholder og små fyrstikker. Mål på nissen: 4 x 6 cm

Bli medlem!