Body Mirror System

27. og 28. januar

KURS

Kursleder er Anne-Birte Christensen, autorisert fra Brofmans Body Mirror System

Du deler fem healinger med andre deltakere, du mottar healing, og du lærer å: Føle, styre og se energi: aura, chakraer, tankeformer. Forstå sammenhengen mellom din kropp og din bevissthet. Forstå hvordan sykdom og symptomer gjenspeiler stress i bevisstheten. Lese kroppen som et kart over bevisstheten, og forstå hvordan indre spenninger fører til symptomer på det ytre (fysiske) plan. Få en dypere forståelse av chakraene og deres forhold til spesifikke deler av din bevissthet, din kropp, og ditt liv. Bruke forskjellige redskaper og teknikker til å heale med: hvitt lys, farger og tankeformer. Oppleve resultater ved bruk av disse teknikkene og redskapene. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 

Informasjon om kurset

Dato:     27. og 28. januar

Sted:      Gamlebyen i Fredrikstad                 

Pris:       Kr 2800,-

Som medlem av Energica betaler du 2450,-, oppgi medlemsnummer ved påmelding. Melder du deg på innen 31.12. får du i tillegg early bird-rabatt kr 400,-

 

Kursleder: Anne-Birte Christensen, autorisert fra Brofman Foundation
 

Påmelding og mer informasjon hos arrangør:
www.healermary.com
mary.hovring@lyse.net
Tlf. 481 61 606

Kraftfulle healingmetoder for alle

Alt kan heales

Martin Brofman trodde ikke på noe av det som står i hans egen bok, før han fikk vite at han hadde en svulst i ryggmargen og ble gitt maks to måneder å leve. Hans banebrytende healingsystem lar oss lese kroppen som et kart over bevisstheten slik at vi kan spore årsaken til symptomer for så å kunne behandle dem.

 

Heftet