VINNERE AV BILLETTER ER TRUKKET!

LIVE-aften 15. juni 2017

Eksisterer vi etter døden?

Webserieskaper Jannecke Øinæs inviterer til intervjuaften der samtalen og undringen står i fokus. Gjester: Jamye Price, Lilli Bendriss og Camillo Løken

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: Hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor reiser vi når vi dør? Gjennom å lytte til gjestenes erfaringer og oppfatninger, ønsker Jannecke å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene.

Finnes det bevisste vesener på andre av universets milliarder av planeter? Kan vi i så fall kommunisere med dem? Kan de være mer tilknyttet til oss enn vi aner? Er vi laget av det samme stjernestøvet? Er mennesket et multidimensjonalt vesen?

Klarsynte Jamye Price fra Sedona i USA, medium og TV-personlighet Lilli Bendriss og forfatter Camillo Løken tar et dypdykk i disse temaene!

 

Hvor: Litteraturhuset i Oslo
Tid: kl. 19.00
Billettpris: 330,-
PS: Kvelden vil foregå på engelsk
 

Klikk her for å gå til arrangementets nettside

 

Vinn 2 billetter

KONKURRANSE

Svar på spørsmålene under og bli med i trekningen av 2 billetter:

  1. Hvilken TV-serie er Lilli Bendriss kjent ifra?
  2. Hva heter boken som Lilli Bendriss og Camillo Løken har skrevet sammen?
  3. Hvilket land er Jamye Price fra?

VINNERE:

  • Rune Andreas Hegg
  • Bertha Louise Ålgård
  • Peder Normann Knutsen
  • Berit Höflacher
  • Finn Hebbe Johnsrud

 

Vi gratulerer!

Dersom arrangementet skulle bli utsatt/avlyst av arrangør, står ikke Energica ansvarlig for verken refundering av billettens verdi, eller evt reise- og/eller boutgifter i forbindelse med deltakelse på arrangementet.