hei

Kjære medlem

Selvmedfølelse. Det er viktig å forstå betydningen av det ordet. Forskning tyder nemlig på at ingen enkeltfaktor er tettere knyttet til god mental helse enn det å kunne godta oss selv enten vi gjør suksess eller feiler. Når vi viser medfølelse med oss selv, går hjernen inn i trygghetsmodus, noe som reduserer stress og styrker vår evne til å ha tillit til situasjonen uansett. Vi får det bedre med oss selv.

Les mer

Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef

Bazar!

Konkrete verktøy for å gjøre varige endringer i livet i ditt eget tempo

En liten bok om det store som skjer når du følger planen

Utsetter du stadig vekk små og store oppgaver? Har du litt for mange «burder» i livet og litt for lite glede? Ønsker du å slutte eller begynne med noe, men får det ikke helt til på egen hånd? Konkrete verktøy for å gjøre varige endringer i livet i ditt eget tempo.

CD

Om universet som intelligent energi

Fra mineral til mester

Om den store planen for jorden og vår del i den, om sjelens utvikling og meningen med livet på jorden, om å styrke våre egne frekvenser for å oppnå vitalitet og «går sjelen i møte», om sykdom som hjelp til åndelig utvikling og om å hjelpe jorden til å bli en hellig planet.

Planter har mye å lære oss, men bare hvis vi forstår hvordan de lever

Smarte planter

og

Planter bearbeider informasjon, de sover, husker og signaliserer til andre – og viser at langt fra å være passive maskiner, er de intelligente og bevisste. Ved å vise oss plantenes evne til å se, berøre og kommunisere, utfordrer Mancuso vår forståelse av intelligens, og viser at plantelivet er mye mer sofistikert enn vi har forestilt oss.

Knytter sammen vitenskap og ånd i en beretning som bygger bro mellom begge verdener

Vekket av døden

Den vellykkede anestesilegen Rajiv Parti sier han viste lite omsorg og hadde lav respekt for sine medmennesker. Men det var før han under sitt sjuende og mest alvorlige kirurgiske inngrep hadde en nær døden-opplevelse som snudde opp ned på alt han visste om liv og død.

En håndbok for å få balanse i stoffskiftet

Lei av å være sliten?

og

Slitenhet og følelsen av å ikke ha noen krefter til overs er ikke en naturlig tilstand, men et varsko fra kroppen om at energiomsetningen ikke fungerer. Hovedfokus i boken er hva du selv kan gjøre, både om du har fullt utviklet stoffskiftesykdom eller har høyt eller lavt stoffskifte.

Gå 2019 i møte med utvalgte sitater fra populære Paulo Coelho

Veier

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

Bli medlem!