Salg! gir deg gode priser på gode produkter og bøker. Enkelte varer fra bladet kan være utsolgt da det er begrenset antall på lager.

Medlemstilbud!

SPAR 200,-

Songs of Kuan Yin

Songs of Kuan Yin

Innenfor buddhismen er Kuan Yin en bodhisattva, en opphøyd mester som snudde da hun nådde Nirvana. Av medfølelse med alle lidende skapninger i vår verden valgte hun å bli her inntil vi er fri fra all lidelse. Kuan Yin representerer det guddommelige feminine.

 

Ti spor med ulike sangere, inkludert Deva Premal, som har latt seg inspirere av Kuan Yins misjon.

Vakkert smykkesett fra Bali

Fargerike håndknyttede armbånd i 100 % bomullstråd. Armbåndene er one size med justerbar snor, slik at de passer de aller fleste.

De er utsmykket med forskjellige typer perler, charms og dekor. Armbåndene kan benyttes hver for seg, men er enda finere når du setter flere sammen.

Kjede med javanesisk håndlagde glassperler, sølvfargede firkantede perler og drømmefanger på håndtvunnet 100% bomullstråd.

Squeezy juicesentrifuge

Wilfa Squeezy er en kraftig juicesentrifuge i stål på 400 watt i kompakt design. Juicesentrifugen har to instillinger, lav hastighet for myke frukter/grønnsaker og høy hastighet for harde frukter/grønnsaker. Wilfa Squeezy kan enkelt demonteres og rengjøres.