Energica

Hovedbok

Vitaminfylt vann av Sandra Pugliese

Løft vannet til et nytt nivå!

Femti fargerike forslag med flotte fargebilder og informativ tekst som viser deg hvordan du lekende lett gjør naturlig sunt vann enda sunnere.

«Vannet er din fremste, livgivende venn. Hjelp vannet til å gjøre en enda bedre jobb»

Danske Sandra Pugliese er opptatt av smak, sanselighet og sunnhet. Vitaminfylt vann er ikke bare blitt en fryd for øyet og en opplevelse for ganen, du får også vite hva de ulike ingrediensene gjør for fordøyelsen, helsen og velværet. Som hun påpeker, er vann i seg selv utrensende, og med tilsetning av bær, frukt og grønt vil kroppens naturlige avgiftningsprosess stimuleres ytterligere.

Urter kan forvandle selv den kjedeligste rett til et festmåltid!

Urter og spiselige blomster

og

Tipsene du trenger for å dyrke urter og spiselig blomster. Urter er enkle å så, dyrk din egen basilikum, koriander, løpstikke og mynte.  Spiselige blomster kan brukes i salater og som pynte på kaker og desserter!

Smart, selvvannende urtepotte.

Zone urtepotte

Integrert underskål hvor innlagte veker i urtepotten suger vann opp og sikrer rett fuktbalanse i jorden. Riller i urtepottens side gjør det enkelt å holde øye med vannstanden i underskålen. Høyde 13,6 cm, diameter 11,5 cm.

Dagbok, følgesvenn og veileder

Hemmeligheter

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

Hverdagsbobler

og

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme? Med eksempler fra levd liv forteller søstrene Thorhallsdottir om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er!

Du er sterkere enn du tror

«Ta tak i det du elsker; lytt til hjertet og ikke til fornuften, for hjertet tar deg med til magiske steder. Björg Thorhallsdottir er en av våre mest populære grafikere, antakelig fordi budskapene i bildene og tekstene hennes går rett til hjertet vårt.

Kurs og arrangementer

Jonette Crowley 2019 WORKSHOPS

Pust ut!