Energica

Mitt år 2020. Veggkalender

Hver måned kommer med et stort bilde, og kalender med god plass til å skrive i. Tykke ark og nydelig bildegjengivelse gir en skikkelig deilig kvalitetsfølelse. Og best av alt, er at denne kalenderen er trykket i Norge og dermed kortreist.

En nydelig følgesvenn gjennom året, hvor hver måned gir et vakkert Björg-bilde på veggen.

Målene er: bredde 21, og høyde 30 cm. Og blir dermed dobbelt så lang når den henger på veggen.

Trettitre norske trær - og hva de har vært vitne til

Trettitre norske trær

Den prisbelønte journalisten Ole Mathismoen tar oss med på en kulturhistorisk natursti til de eldste og største trærne som vokser rundt om i landet vårt. Vi møter hule eiker som er bolig for hundrevis av insektarter, ei urgammel furu hvor forbrytere ble hengt og et hult tre som ble brukt som skjulested av både røvere og prester, og trær som har opplevd og overlevd vikingtiden, svartedauden, heksebrenning, danskekonger og verdenskriger.

Ohm vannkaraffel 1,2 l

Vannkaraffel med Ohm-tegn på siden og hellig geometri mønster i bunnen. Rommer 1,2 liter. Lokk av kork. Karaffelen er laget av 100% resirkulert glass og er selvfølgelig fri for tungmetaller. Den leveres i en økologisk bomullspose og pakkes i en resirkulert pappeske.

Energilys med livets blomst

Lys opp høstmørket!

Livets blomst er et sterkt vibrasjonsymbol, som skaper et harmonisk, vibrerende felt. Denne flotte lampen med trebunn og akrylplate lyser opp og gir energi til ethvert rom. LED lys. Man kan bruke ledningen som kommer med eller 3 stk AAA batterier (følger ikke med).
Bredde: 15 cm
Høyde: 20 cm

Min tid 2020

Å skrive for hånd gjør noe med hjernen vår. Målet med Min tid er at tanker blir til ord, som blir til handlinger - slik at du i slutten av 2020, kan se tilbake på et år fylt med mest mulig av det som gjør deg glad.  Min tid 2020 er fylt med Bjørgs bilder og finurlige visdomsord, blant annet om viktigheten av å ta vare på den tiden vi har. Du kan skrive ned mål og tanker, det er også lister å fylle ut som får deg til å tenke og sette pris på den og det som betyr mest for deg.

Dagbok, følgesvenn og veileder

Hemmeligheter

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.