Velkommen til Energica!

Ønsker du deg en ny kropp?

Hovedbok

Lag den selv!

Alberto Villoldo sier rett ut at han er blitt et nytt menneske. Sinnet fungerer på et høyere nivå enn på flere tiår, hjernen og hjertet likeså. Misunnelsesverdig? Det samme kan du oppleve! I Næring til ny kropp viser Villoldo deg hvordan.

«Denne boken vil forandre ditt liv.»

Joe Dispenza, bestselgende forfatter av populærvitenskapelige bøker

Utenfor tid og rom

Kjærlighetens budbringere

«Hvem er jeg, hvorfor er jeg her og hva er min oppgave?» spør Karen-Sofie Thorstensen, i likhet med mange. I motsetning til mange har hun også svarene – som er basert på kontakten med høyt utviklede sivilisasjoner i andre virkeligheter.

Kampen mellom lyset og mørket

Gevedi

En seraf i den høyeste engleordenen i Evighetens rike oppdager ved en tilfeldighet at en gang i fremtiden vil lyset være i ferd med å slukkes på Jorden … En fabel om Jordens utvikling og en sjels livssyklus gjennom 17 000 år.

Indre erfaringer langs magisk pilegrimsrute

Camino

El Camino, den kjente pilegrimsruten i det nordlige Spania, ligger rett under Melkeveien og følger energilinjene i jorden som sies å speile energien i dette stjernesystemet. Ruten  påvirker vår dypere hukommelse.

Blissful Moments

Blissful Moments

Egil Vihanga Fylling, instrumental, og Shivani Heggen, vokal, inviterer deg inn til tre magiske og meditative musikalske opplevelser der også Mikkel Gaup bidrar med energigivende joik. En klassisk Fylling-CD – et must for alle som søker det beste innenfor meditasjonsmusikk.

Lær av mestrene!

Healernes hemmeligheter

André Kirsebom avdekker hemmelighetene til hele 25 healere som ansees å være de beste  gjennom tidene. Hva som er grunnen til at de regnes for de største og trekke frem hva dagens healere kan lære av dem.

Vi trenger å leve annerledes!

En reise til reinens rike

Anne Gjeitanger, kjent for sine kanaliserte bøker om Maria Magdalena og Jesus Kristus, lar oss møte samiske familier og forstå det dypt åndelige aspektet ved reindriften. Tankevekkende og bevisstgjørende om viktigheten av å samarbeid med naturens krefter – der de fortsatt ikke har gitt oss opp.

Nytt lys (!) på kristusbegrepet

Det som ingenting er utelukket fra

Korte dialoger mellom en gammel munk og en novise i et kristent kloster om og hvorfor kristendommen har utviklet dogmer som kan oppfattes som hindringer i stedet for verktøy for menneskets søken i seg selv.

En innføring i antroposofisk medisin

Intuitiv medisin

Forfatteren beskriver sykdomsbilder presist og anskuelig og presenterer et utvidet, helhetlig terapikonsept ut fra en omfattende kunnskap om menneskets vesen. Antroposofiens medisinske system bygger på naturvitenskapens empiriske metode, men utvider det vitenskapelige blikket til å innlemme den sjelelige og åndelige delen av det å være menneske.

Flåttoverførte sykdommer

Flåttoverførte sykdommer har de siste årene vist seg å være et betydelig helseproblem her i landet, og konsekvensene av flåttbitt har fått stadig større oppmerksomhet. Er flåttfrykten overdrevet? Nei, sier forfatteren.

Håp ved demens og Alzheimers sykdom

Om hva som forebygger og hva som bremser Alzheimer og andre demensformer.

«Folk flest hører sjelden om de virkelige gjennombruddene i forståelsen av Alzheimers sykdom fordi de dominerende mediene og legestanden sjelden setter fokus på dem.»

Kurs og arrangementer

Lær å heale deg selv og andre.

Pust ut!

Bli medlem!