Energica

«Synkronitet er de dødes språk»

Synkronitet

og

Åndene kommuniserer med oss på et utall måter og i mange former og fasonger. Synkronitet, meningsfulle tilfeldigheter som hever antennene våre og utvider bevisstheten, er en viktig del av deres kommunikasjon.

Pendel i moseagat

Moseagat styrker din selvtillit og aksept av deg selv, gir trygghet og velvære, samt jording.

Pendlen er mellom 2-3 cm lang og kjedene mellom 17 - 19 cm. Strørrelse og farge vil kunnevariere da dette er krystaller

Løfter det livgivende vannet til et nytt nivå!

Vitaminfylt vann

Femti fargerike forslag med flotte fargebilder og informativ tekst som viser deg hvordan du lekende lett gjør naturlig sunt vann enda sunnere.

Moder jords energibomber

Krystallmagi

og

De to krystallekspertene lærer deg å inkludere krystaller i hverdagens mange gjøremål. De forteller deg hvordan naturens «smykker» virker, hva de virker for og hvordan du bruker dem, i alt fra meditasjoner til ritualer for å skape velstand og harmoni, styrke skaperkraften og kontakten med kosmos.

Den store og lille arkana fremstilt slik du neppe tidligere har sett dem

Niatel tarotkort

Den store og lille arkana fremstilt slik du neppe tidligere har sett dem. Fargesterke, kraftfulle motiver malt av det italienske økosamfunnet Damanhurs grunnlegger. Uttrykket kalles selfica, en disiplin som gjør det mulig å tilegne seg og styre intelligente energier

Ohm vannkaraffel 1,2 l

Vannkaraffel med Ohm-tegn på siden og hellig geometri mønster i bunnen. Rommer 1,2 liter. Lokk av kork. Karaffelen er laget av 100% resirkulert glass og er selvfølgelig fri for tungmetaller. Den leveres i en økologisk bomullspose og pakkes i en resirkulert pappeske.

Energilys med livets blomst

Lys opp i vintermørket!

Livets blomst er et sterkt vibrasjonsymbol, som skaper et harmonisk, vibrerende felt. Denne flotte lampen med trebunn og akrylplate lyser opp og gir energi til ethvert rom. LED lys. Man kan bruke ledningen som kommer med eller 3 stk AAA batterier (følger ikke med).
Bredde: 15 cm
Høyde: 20 cm