Energica

Vakkert smykkesett fra Bali

Fargerike håndknyttede armbånd i 100 % bomullstråd. Armbåndene er one size med justerbar snor, slik at de passer de aller fleste.

De er utsmykket med forskjellige typer perler, charms og dekor. Armbåndene kan benyttes hver for seg, men er enda finere når du setter flere sammen.

Kjede med javanesisk håndlagde glassperler, sølvfargede firkantede perler og drømmefanter på håndtvunnet 100% bomullstråd.

På ballen!

Et triggerpunkt er et lite, hardt og ømt punkt i en muskel. Noen kaller det en muskelknute. Det kjennes godt å «løsne» på de ømme punktene med en gummiball eller to.

Du får med oversikt over kroppens vanligste triggerpunkter og råd for ballbruk (som for eksempel å putte den i en sokk).

Legg deg på ballen(e) og rull over dem til du kjenner et vondt, ømt eller sårt punkt. Legg enten press på punktet eller rull sakte frem og tilbake. Etter to–tre minutter vil smerten avta.

Løfter det livgivende vannet til et nytt nivå!

Vitaminfylt vann

Femti fargerike forslag med flotte fargebilder og informativ tekst som viser deg hvordan du lekende lett gjør naturlig sunt vann enda sunnere.

100% resirkulert glass

Ohm vannkaraffel 1,2 l

Vannkaraffel med Ohm-tegn på siden og hellig geometri mønster i bunnen. Rommer 1,2 liter. Lokk av kork. Karaffelen er laget av 100% resirkulert glass og er selvfølgelig fri for tungmetaller. Den leveres i en økologisk bomullspose og pakkes i en resirkulert pappeske.