Kjære medlem

Når vi tar oss tid i det daglige til å konsentrere oss om åndelige spørsmål og meditere, skaper vi rom for vekst og blir inspirert til å åpne oss for livets mirakler, sier Kyle Gray.

Les mer

Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef

 

Bazar!

Livet er opplevelse

En reise i stillhet

Kloke og velformulerte store og små tankefrø og betraktninger om hva det vil si å leve. Lavine Svane er dyretolk og livscoach basert på Zen Coaching, en tilnærming basert på empatisk lytting og nærvær.

CD

Bli kjent med kraftdyret ditt

Dyrebudskap

Lurt på hvorfor du gang på gang ser sommerfugler eller drømmer om rådyr?
Bli kjent med kraftdyret ditt og budskapene til dine andre dyreveiledere.

Dyrekortstokk med 52 kort, 8 x 12 cm, og veiledningshefte med norsk tekst.

 

Vi er alle forbundet

Ett med alt

«Blir vi nødt til å gjennomgå et planetarisk hjerteinfarkt før vi tar til vettet?» spør lege og åndelig lærer Larry Dossey. Boken er hans bidrag til å forhindre at våre «etiske årer blir tettet igjen» og en inspirasjon til å handle. Lærer vi oss å forstå vår relasjon til alle levende vesener, vil vi måtte revurderer vårt forhold til hverandre og til jorden.

Anheng med turkis og korall

Anheng i sølv med turkis og korall

Tegnene viser det hjerteåpnende buddhistiske mantraet Om mani padme hum hvis resitasjon er den mest utbredte rituelle handlingen blant tibetanere. 3 x 3 cm i sølv med turkis og korall. Kjede følger ikke med.

Body Mirror System

KURS

Healingkurs basert på Martin Brofmans bok: Alt kan heales
Ingen forkunnskaper er nødvendig.
 

LES MER
 

27. og 28. januar

Kroppen speiler ditt sinn

Alt kan heales

Martin Brofman trodde ikke på noe av det som står i hans egen bok, før han fikk vite at han hadde en svulst i ryggmargen og ble gitt maks to måneder å leve. Hans banebrytende healingsystem lar oss lese kroppen som et kart over bevisstheten slik at vi kan spore årsaken til symptomer for så å kunne behandle dem.

Hva sier stjernene?

Ditt store horoskop 2018

En av landets mest treffsikre astrologer, Nina Skjemstad, avslører hvike energier som vil være i aksjon når det gjelder ditt stjernetegn, gjennom hele 2018!

CD

Bli medlem!