Energica

Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot blant annet forkjølelse, eksem, urolig søvn, hodepine og tannverk og for blankt hår og sunn hud og økt velvære. Oljene kan brukes i desinfiserende rengjøring og i varmende, beroligende drikker.
 

Å være omgitt av deilige, beroligende og oppkvikkende dufter i hverdagen gjør godt for hele deg!

SPAR 200,-

Songs of Kuan Yin

Songs of Kuan Yin

Innenfor buddhismen er Kuan Yin en bodhisattva, en opphøyd mester som snudde da hun nådde Nirvana. Av medfølelse med alle lidende skapninger i vår verden valgte hun å bli her inntil vi er fri fra all lidelse. Kuan Yin representerer det guddommelige feminine.

 

Ti spor med ulike sangere, inkludert Deva Premal, som har latt seg inspirere av Kuan Yins misjon.

Lydbok-CD

100% resirkulert glass

Ohm vannkaraffel 1,2 l

Vannkaraffel med Ohm-tegn på siden og hellig geometri mønster i bunnen. Rommer 1,2 liter. Lokk av kork. Karaffelen er laget av 100% resirkulert glass og er selvfølgelig fri for tungmetaller. Den leveres i en økologisk bomullspose og pakkes i en resirkulert pappeske.

Løfter det livgivende vannet til et nytt nivå!

Vitaminfylt vann

Femti fargerike forslag med flotte fargebilder og informativ tekst som viser deg hvordan du lekende lett gjør naturlig sunt vann enda sunnere.