Kjære medlem

Lysarbeider blir brukt om mennesker som ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. En lysarbeider er gjerne en person med et høyere kall om å hjelpe andre gjennom bønn, healing, meditasjon og annet energiarbeid med en åndelig tilknytning.

«Et eller annet sted underveis har menneskeheten imidlertid gått seg vill,» sier Sahvanna Arienta, som har skrevet «Fakkelbærer for vår tid» med en intensjon om å la verden få vite at menneskehetens rop blir hørt.

Les mer
 


Nina Normann Ferguson,
redaksjonssjef

Bazar!

Om stillhet, øyeblikket og tilstedeværelse

Lev her og nå!

I denne praktiske arbeidsboken lærer du av vår tids store åndelige mester, Eckhart Tolle, å leve i nået, være fullt og helt til stede i øyeblikket. Kun da vil du finne dyp og varig glede og tilfredsstillelse, og styrke din åndelige utvikling.

Møt heksene på Kolsås

Og huldra på Nysetra

Even Saugstad tar den som tør med til Oslomarka

«Bak hver en stein og fjellrabbe i Oslomarka kunne du for 150 år siden treffe på både huldra og nissen. Og var du riktig heldig – eller kanskje uheldig – kunne du treffe på et gjenferd.»  Her får du sagn og historier fra en rekke kilder utstyrt med nye og gamle bilder og tegninger. En praktbok og et must for enhver oslomarkaelsker!

CD

Om tilværelsens naturlige flyt

Jakten på Tao

Hvordan kan vi endre tankesettet vårt slik at en annen type fremtid blir mulig? Begynner vi å reflektere over konsekvensene av våre handlinger, intensjoner og ord vil det kunne skape balanse og harmoni både i og rundt oss. Taoismen er en eldgammel kinesisk filosofi som handler om å etterligne naturens prinsipper for å leve et godt liv.

Om å stole på at man er god nok som man er

En yogareise

Henriette deler sine erfaringer med yogaens inntog i hennes eget liv og gir deg sine tanker og råd rundt betydningen av å stole på at man er god nok som man er. Hun tar deg  gjennom de viktigste yogaøvelsene som kan bidra til å skape en sunn kropp og et sunt sinn, og innvier deg i hva som gir henne nødvendig inspirasjon og et pusterom i hverdagen.

Lettlagde retter som lindrer hormonplager

Mat for hormoner i balanse

og

Har du hormonplager som reduserer helsen? Stresset, i dårlig humør og litt for lubben? Du kan påvikre hormonbalansen med riktig mat. Fakta, tips, råd og lettlagde retter for deg som vil spise mat som holder kroppen i hormonell balanse.

Livsbejaende, enkelt og begripelig!

Glad igjen!

En halv million nordmenn lider av depresjon. I tillegg kommer de som «bare» er nedstemt. Bokens gladmelding er at det er mulig å bli glad i igjen! 14 steg for å bli bedre eller helt frisk fra depresjon.

Energi-anheng

Anheng, nullpunkt

Energi-anheng

Det antas at hele skapelsen kom fra nullpunktsenergien. I midten av anhenget symboliserer den røde granaten nullpunktet. Jo mer vi forholder oss til dette punktet, desto tydeligere ser vi tingene som de er. Negative følelser reduseres og vi føler oss ett med den guddommelige kraften.

Ekte sølv med granat. Diameter: 3,5 cm.

Påskeferien er reddet!

Påskequiz 2018

Påskeferien er reddet! Her er quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele påsken. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om påsken med spørsmål om påsketradisjoner, mat, påskeferie og hytteliv. Her kan du teste kunnskapene dine. Boka inneholder 1000 spørsmål og har egne spørsmål for voksne og barn.

Kurs

Synsforbedring

Bruker du briller eller kontaktlinser? Ikke sikkert det er nødvendig. Mange har forbedret synet sitt helt eller delvis etter endt kurs.
 

LES MER
 

14.-15. april

Bli medlem!