Se vår BAZAR

Følg oss!

Facebook

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

Se alle salgsvarer!

Tilbud!

Velkommen til bords!

Ditt yogakjøkken

Enten du er en kostholdinteressert yogi eller yogini eller bare ønsker å spise mat som balanserer og styrker energien din, er dette kokeboken for deg. Kimberly Parsons har hentet inspirasjon fra sin personlige reise i yogaens rike og bygget opp boken med utgangspunkt i yogafilosofiens urgamle chakrasystem.

Yoga gir seg ikke!

Yoga

Stress og hverdagsnerver ble en saga blott da Maria Fürst fikk kontakt med yoga – serier med pusteøvelser og kroppsposisjoner endret livet hennes totalt. I Yoga forteller hun sin egen historie og gir deg alt du som nybegynner trenger for å komme i gang eller som øvet få ny inspirasjon.

 

CD

På bølgelengde med det grønne

Kjærlighetens hage

Plantene ønsker å hjelpe oss i vår åndelige utvikling. De ser oss som sine brødre og søstre. Gjennom kanaliserte budskap får du vite hvem og hva ulike trær og blomster egentlig er. Det er langt mer enn du kan forestille deg!

Ekstra energi med eteriske oljer!

Roll-on booster Energi 5 ml

De 3 eteriske oljene sitron, mynte og eukalyptus globulus har en sterk evne til å trenge inn i huden. 5 planteekstrakter fra timian, rosmarin, hyssop, absint og peppermynte vil sammen med de eteriske oljene virke energigivende, vitaliserende, styrkende og tonende. Brukes på f.eks. håndledd og bak øret. NB! Dette er ikke en deodorant!

10 dager i 2 land med fokus på ånd og energi!

Med Energica til Frankrike og England

Bli med på en inspirerende energireise til Frankrike og England og opplev magiske kirker, katedraler og slott foruten mystiske stein- og kornsirkler – alt på spesielle kraftsteder.

 

LES MER HER

10.—20. JULI

RETREAT

Eckhart Tolle og Kim Eng

Retreat over 5 dager med åndelig lærer Eckhart Tolle og
partner Kim Eng i Stokke ved Oslofjorden i Vestfold.

LES MER

Verdens mest kjente healer

Bli med til JOHN OF GOD

Ann Kristin Espejord arrangerer reiser til John of God i Brasil, flere ganger i året. Bli med!

LES MER

Bonuskroner på bøker og produkter!

Nytt bonusmagasin med opptil 75% rabatt!

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet når du handler. Har du allerede spart opp bonuskroner – ikke glem å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.

Oversikt over bonuskronene dine finner du på Min side i bokklubben du er medlem av.

Gjelder til 12. juni!

Bli medlem!